Forum » Mobilne tehnologije » Tablica Prestigio PMP5197d ultra ;)
Tablica Prestigio PMP5197d ultra ;)
malinavc ::
Zdravo,
Pred kratkem sem dobil zgoraj omenjeno tablico za darilo. Zdej sem se odločil, da bi jo uporabljal, ampak me po 2 dneh uporabe prav vse mine. Web browser chrome in cel sistem prav nikamor ne gre, redno se ustavlja, nalaga, napaka "program se ne odziva" je redna... V glavnem ni za ljudi tole.. Pa nek "ultra" model je kao.
Naložen je Android 4.0
Zanima me, a lahko naložim kako drugo verzijo androida gor, predvsem hitrejšo? Za dodatne programe se mi ne gre, browser mi je nekak najbolj uporaben. Če se da izpeljat zamišljeno, bi prosil za kak guide.
Hvala vnaprej!
Pred kratkem sem dobil zgoraj omenjeno tablico za darilo. Zdej sem se odločil, da bi jo uporabljal, ampak me po 2 dneh uporabe prav vse mine. Web browser chrome in cel sistem prav nikamor ne gre, redno se ustavlja, nalaga, napaka "program se ne odziva" je redna... V glavnem ni za ljudi tole.. Pa nek "ultra" model je kao.
Naložen je Android 4.0
Zanima me, a lahko naložim kako drugo verzijo androida gor, predvsem hitrejšo? Za dodatne programe se mi ne gre, browser mi je nekak najbolj uporaben. Če se da izpeljat zamišljeno, bi prosil za kak guide.
Hvala vnaprej!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadaljnje Microsoftove težave na KitajskemOddelek: Novice / Tožbe | 7148 (5924) | kitaj |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20283 (14594) | Jst |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 62896 (56023) | PrimozR |
» | Denarnicam prijazen Symbian^3Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8649 (7174) | root987 |
» | Firefox 3.5 najbolj razširjen brskalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11332 (9114) | Gandalfar |