» »

Problem pri izmenjavi datotek (DLNA)

Problem pri izmenjavi datotek (DLNA)

Fifty6 ::

Imam pioneerjev hišni kino priklopljen v omrežje, kjer imam lažji problem. Pri 2 računalnikih z windows 7, ni nobenih težav. Cel D disk s filmi so v izmenjavi tako da grem v kino, se postavim v računalniško mapo in predvajam film/glasbo. Te filmi so sneti direktno iz utorrenta in so v prvotni mapi.

Pri računalniku z windows xp pa nastane težava, tako kot pri win7 lahko dostopam do vseh map ki so v izmenjavi, vendar v mapi v katero snema utorrent mi napiše samo empty. Če nastavim v utorrentu, da po končanem prenosu prekopira film v drugo mapo, mi kino v tej mapi pokaže film, vendar mi ga noče predvajat saj spet vrže nek error (probal tudi zapret utorrent pa ni nič bolje). Če pa ročno prekopiram film v katerokoli mapo (razen v tisto v katero snema utorrent) pa ni težav. Tako da zadeva očitno ima neke težave z Windows XP in uTorrent izmenjevanjem. Ima mogoče kdo še kako rešitev kaj naj probam, mogoče kake nastavitvve v samem utorrentu ali požarnem zidu? Ker kot rečeno pri win7 daš disk samo v izmenjavo in deluje brez problema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GPU Usage 95% v idlu

Oddelek: Strojna oprema
364330 (3193) BorutK-73
»

Utorrent (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7414225 (9780) Brainstorm
»