Forum » Pomoč in nasveti » Problem s PCjem
Problem s PCjem
Žiga- ::
Pozdravljeni,
par mesecev nazaj mi je računalnik začel povzročati probleme - blue screeni, zamrzitev, reset.. Sumil sem rame in disk zato sem poizkusil z kolegovimi rami, kjer se je dogajalo isto. Disk sem stestiral z HD Tune-om pa ni našlo nobene napake. Prav tako sem stestiral rame z memtestom86 in prav tako ni našlo napak. Poizkusil sem še iz drugo grafično, vendar se je zgodba ponavljala - računalnik je lahko laufal par ur brez vsakega problema, tudi ko je bil obremenjen, ali pa je zmrznil ob brskanjem po internetu. Nesel sem ga h serviserju in je z njegovim diskom računalnik 2 dni laufal brez problema pod obremenitvijo in testi. Moj disk pa je stestiral in prav tako ni našlo nobene napake, zato sem ga komplet formatiral z HDD Low Level Format, a je po kakšni uri laufanja na novo naloženem windowsu in driverjih spet "vrgel" blue screen. Nato sem poizkusil še z kolegovim diskom, saj je serviserju, kot sem omenil z njegovim diskom stvar laufala. Računalnik je spet z drugim diskom in na novo naloženimi windowsi po slabi uri uporabe zmrznil. Temperature so vse ok.
Kje bi lahko tičal problem?
Za v pomoč se že vnaprej zahvaljujem.
lp
Žiga
par mesecev nazaj mi je računalnik začel povzročati probleme - blue screeni, zamrzitev, reset.. Sumil sem rame in disk zato sem poizkusil z kolegovimi rami, kjer se je dogajalo isto. Disk sem stestiral z HD Tune-om pa ni našlo nobene napake. Prav tako sem stestiral rame z memtestom86 in prav tako ni našlo napak. Poizkusil sem še iz drugo grafično, vendar se je zgodba ponavljala - računalnik je lahko laufal par ur brez vsakega problema, tudi ko je bil obremenjen, ali pa je zmrznil ob brskanjem po internetu. Nesel sem ga h serviserju in je z njegovim diskom računalnik 2 dni laufal brez problema pod obremenitvijo in testi. Moj disk pa je stestiral in prav tako ni našlo nobene napake, zato sem ga komplet formatiral z HDD Low Level Format, a je po kakšni uri laufanja na novo naloženem windowsu in driverjih spet "vrgel" blue screen. Nato sem poizkusil še z kolegovim diskom, saj je serviserju, kot sem omenil z njegovim diskom stvar laufala. Računalnik je spet z drugim diskom in na novo naloženimi windowsi po slabi uri uporabe zmrznil. Temperature so vse ok.
Kje bi lahko tičal problem?
Za v pomoč se že vnaprej zahvaljujem.
lp
Žiga
Xserces ::
ponavadi imajo bluescreeni kodo...
bluescreenviewer v google
bluescreenviewer v google
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nenadni reset/crash/blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1739 (1418) | Red_Mamba |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7329 (6722) | smotanc |
» | Problem z nastavitvijo windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1245) | Murcy |
» | RAčunalnik se samodejno restarta!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1953 (1489) | maxsustar |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2386 (1636) | R33D3M33R |