Forum » Kaj kupiti » Tablet, nekaj poceni
Tablet, nekaj poceni
nuclear ::
Zdravo. Kolega si je nekaj zamislis za testing, in me zanima, če si kdo lasti kakšen poceni 70-100EUR tablet(noname verzije), ki bi mi ga lahko svetoval za nakup?
Ni nobenih pogojev, samo da ekran ni glih najmanjši možen pa da je capacitive ekran. Gre se predvsem za testing namesto software simulatorjev, in da ima stvar garancijo.
Se pravi ne rabi se nekih ogromnih diskov, procesorskih moči itd itd, nekaj samo, da se lahko testirajo neke na easy aplikacije za učenje.
thx
Ni nobenih pogojev, samo da ekran ni glih najmanjši možen pa da je capacitive ekran. Gre se predvsem za testing namesto software simulatorjev, in da ima stvar garancijo.
Se pravi ne rabi se nekih ogromnih diskov, procesorskih moči itd itd, nekaj samo, da se lahko testirajo neke na easy aplikacije za učenje.
thx
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
- spremenil: nuclear ()
nuclear ::
Jamral za kaj? A zato ker ne morem igrati najnovejše igre, ker imam prešvoh CPU?
Sej sem napisal za kaj se rabi, lubi bog.
Lahko admina zaprosim, da se ta topik zbriše, ker sem zgrešil temo "Katero tablico izbrati?".
Sorr
Sej sem napisal za kaj se rabi, lubi bog.
Lahko admina zaprosim, da se ta topik zbriše, ker sem zgrešil temo "Katero tablico izbrati?".
Sorr
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nuclear ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cephOddelek: Operacijski sistemi | 1269 (1018) | pegasus |
» | Kje kupiti VS 2010?Oddelek: Programiranje | 6022 (4657) | urosp |
» | Typo3, fantastico & free web hostOddelek: Programiranje | 1196 (1043) | T_F_7 |
» | Pekel, pardon, Sarge je zmrznil! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6646 (5216) | MrStein |
» | Webbage providerOddelek: Omrežja in internet | 730 (643) | simbad |