Forum » Pomoč in nasveti » Ni signala na VGA izhodu, na DVIju je
Ni signala na VGA izhodu, na DVIju je
SubjectX ::
Cav,
mam en problemcek, ki ga ne znam resiti.
Imam nov racunalnik, asrock FM2A75 Pro4-M in A6 5400K proc.
Torej integrirana grafika. Imam monitor, ki podpira VGA in DVI vhode. Takoj ko pride stvar v windowse, se signal na VGA izhodu izgubi. DVI deluje normalno skozi.
Vse je updejtano, winsi 7 tudi.
Ce zdaj monitor priklopim na VGA izhod, se slika pokaze, 2 sekundi za tem izgine, nastane vse crno, nakar blinke spet slika in izgine. Cist random se potem priziga.
Na isti komp sem priklopil se en monitor z vga konektorjem in je problem isti..
Kaksne nastavitve sem se pozabil?
Monitor je nov LED LCD, itak sem pa imel na 60Hz nastavljeno.. Sumim da je nekje v gonilnikih tega AMD vision sistema nekje kaksna nastavitev da ugasne VGA al ga pa da v sleep mode.. Google nic pametnega ne vrze ven..
Driverji so frisni iz amdjeve strani.
mam en problemcek, ki ga ne znam resiti.
Imam nov racunalnik, asrock FM2A75 Pro4-M in A6 5400K proc.
Torej integrirana grafika. Imam monitor, ki podpira VGA in DVI vhode. Takoj ko pride stvar v windowse, se signal na VGA izhodu izgubi. DVI deluje normalno skozi.
Vse je updejtano, winsi 7 tudi.
Ce zdaj monitor priklopim na VGA izhod, se slika pokaze, 2 sekundi za tem izgine, nastane vse crno, nakar blinke spet slika in izgine. Cist random se potem priziga.
Na isti komp sem priklopil se en monitor z vga konektorjem in je problem isti..
Kaksne nastavitve sem se pozabil?
Monitor je nov LED LCD, itak sem pa imel na 60Hz nastavljeno.. Sumim da je nekje v gonilnikih tega AMD vision sistema nekje kaksna nastavitev da ugasne VGA al ga pa da v sleep mode.. Google nic pametnega ne vrze ven..
Driverji so frisni iz amdjeve strani.
solatko ::
Nastavitve v biosu ali pa je grafika v procesorju in matični, skregana s sistemom. Ni nujno, da deluje na najnovejših šoferjih, poglej forum na strani plošče, tam se večkrat najde rešitev.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1377) | Wolfman |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20135 (9648) | kozorog |
» | Notebook na zunanji LCD (VGA) - slika skačeOddelek: Strojna oprema | 1543 (1422) | Karen |
» | Ni slike preko DVI izhodaOddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1261) | Smorny |
» | DVI ---> VGA konverter pri ATI-juOddelek: Zvok in slika | 849 (764) | CaqKa |