Forum » Operacijski sistemi » Odstranitev XP mode
Odstranitev XP mode
MrStein ::
Zaradi prostora na SSD čistim stvari in XP mode ne potrebujem (nisem še nikoli zagnal).
Google najde tole:
- Remove Windows XP Mode, virtual machines, or Windows Virtual PC
A v spisku programov v Control Panel / Uninstall a program XP mode ni naštet.
- How to uninstall XP Mode? (when NOT listed under "Uninstall a Program" in Control Panel)
Tu priporoča ukaz: MsiExec.exe /X{1374CC63-B520-4f3f-98E8-E9020BF01CFF}
ampak ta javi :
This action is only valid for products that are currently installed.
Imam HP-jev Windows 7 Pro 64 bit
Help!
Google najde tole:
- Remove Windows XP Mode, virtual machines, or Windows Virtual PC
A v spisku programov v Control Panel / Uninstall a program XP mode ni naštet.
- How to uninstall XP Mode? (when NOT listed under "Uninstall a Program" in Control Panel)
Tu priporoča ukaz: MsiExec.exe /X{1374CC63-B520-4f3f-98E8-E9020BF01CFF}
ampak ta javi :
This action is only valid for products that are currently installed.
Imam HP-jev Windows 7 Pro 64 bit
Help!
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
- spremenil: MrStein ()
Hayabusa ::
http://social.technet.microsoft.com/For...
2,3 post od zadaj.
2,3 post od zadaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Ni ga niti tam.
Sem deinstaliral Virtual PC (je tam med Windows Features) ampak (ne presenetljivo) XP mode fajli so še vedno tu.
Sem deinstaliral Virtual PC (je tam med Windows Features) ampak (ne presenetljivo) XP mode fajli so še vedno tu.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
MTB ::
Predvidevam da govoriš o Win 7 inštalaciji. XP je viden v Programs and features, kjer ga lahko tudi odstraniš. Ampak glede na to da ga nikoli nisi uporabil, predvidevam da ga tudi nikoli nisi inštaliralm, zato ga verjetno tam tudi ne vidiš.
Dobro, a dandanes sploh kdo prebere sporočilo, preden klikne "Odgovori"? Lepo piše, da je Windows 7.
Sem tudi sam pomislil, da ga ni v spisku, ker ni "do konca" instaliran, zato sem pognal ( Start meni / XP mode ) , sprejel EULA, preklikal skozi install wizard...
Dosegel sem le, da mi je dodaten gigabajt SSD požrlo. Možnosti deinstalacije še vedno ni. Nev Unistall a program, ne v Windows Features.
Sem tudi sam pomislil, da ga ni v spisku, ker ni "do konca" instaliran, zato sem pognal ( Start meni / XP mode ) , sprejel EULA, preklikal skozi install wizard...
Dosegel sem le, da mi je dodaten gigabajt SSD požrlo. Možnosti deinstalacije še vedno ni. Nev Unistall a program, ne v Windows Features.
Motiti se je človeško.
Looooooka ::
Giga ti pozre vhd image, ki je pod program files i think. sam xp mode ni ne vem kaksna instalacija. ce bi rad tist giga nazaj lepo poisci vhd in ga zbrisi :)
Saj ko bo tesno s prostorom, bom.
Čudi me le, da vsi pišejo, da je to pod "Uninstall a program", pa ni.
Skrbi me s tega vidika: Kaj, če bom v prihodnosti hotel imeti XP mode, pa ne bo delal, ke je kao že instalirano, manjakjo pa fajli.
Čudi me le, da vsi pišejo, da je to pod "Uninstall a program", pa ni.
Skrbi me s tega vidika: Kaj, če bom v prihodnosti hotel imeti XP mode, pa ne bo delal, ke je kao že instalirano, manjakjo pa fajli.
Motiti se je človeško.
Looooooka ::
Ni panike. Tist vhd lahko posebej downloadas...sam sem ga v sluzbi skopiral s svoje stare win 7 masine na 8ko(v upanju, da bo zadeva delala v hyper-v-ju) :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako igrati starejše igre na 64 bitnih windowsih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2475 (2052) | opeter |
» | VirtualBox Problem z istočasnim zaganjanjemOddelek: Programska oprema | 1234 (1104) | 5er--> |
» | Kako iz Win 7 ponovno na Win XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 2600 (2317) | lopov |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10692 (8576) | MrStein |
» | Cene Windows 7 znaneOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8572 (7390) | noraguta |