Forum » Pomoč in nasveti » Zaslon se ugasne (Acer Aspire 7520G)
Zaslon se ugasne (Acer Aspire 7520G)
Grega_K ::
Pozdravljeni!
Po kakšnem letu sem se odločil prižgati moj (relativno) star prenosnik.
Vse je v redu, razen tega, da se zaslon ugasne na vsakih nekaj ur, pa morda so temperature nekoliko višje.
Najprej sem mislil, da je težava z grafično kartico, a začudilo me je dejstvo, da se od ponovnem prikazu slike na zaslonu ta ne prikaže povsod naenkrat, temveč po kosih.
Nekatere stvari, na primer vsebina okna v brskalniku, pa se ponovno prikažejo šele takrat, ko ponovno zaženem brskalnik (za lažjo predstavo; nekaj sekund po tem, ko sem kliknil play, sta se ugasnila zaslon in zvok):
Po kakšnem letu sem se odločil prižgati moj (relativno) star prenosnik.
Vse je v redu, razen tega, da se zaslon ugasne na vsakih nekaj ur, pa morda so temperature nekoliko višje.
Najprej sem mislil, da je težava z grafično kartico, a začudilo me je dejstvo, da se od ponovnem prikazu slike na zaslonu ta ne prikaže povsod naenkrat, temveč po kosih.
Nekatere stvari, na primer vsebina okna v brskalniku, pa se ponovno prikažejo šele takrat, ko ponovno zaženem brskalnik (za lažjo predstavo; nekaj sekund po tem, ko sem kliknil play, sta se ugasnila zaslon in zvok):
Lp
afroangel123 ::
prvi znak odpovedovanje grafične kartice.... za veliko primerov vem glede teh acer aspirov 7520g da je v okvari grafična, na zalost je ta model črna pika v proizvodih prenosnikov acer,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neodzivanje gonilnika za Intel HDOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (592) | abyssus |
» | HP8710w zamenjava grafikeOddelek: Strojna oprema | 2237 (1732) | _koki_ |
» | PregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 7215 (6217) | MasterTade |
» | Nakup novega prenosnika (cena okoli 300 €)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1752) | d4vid |
» | Crknu laptop - Acer TravelMate 292LMiOddelek: Pomoč in nasveti | 1479 (1225) | fras |