» »

Xerox 3140 - težave s tonerjem

Xerox 3140 - težave s tonerjem

1309976 ::

Pozdravljeni,

imam Xeroxa 3140 in sem poskusil z nakupom obnovljenega tonerja Fenix, vendar mi printer tonerja noče zaznati. S podjetja so mi poslali še posodobljen čip, katerega namestitev prav tako ni pomagala. Toner mi je prav tako konkretno zapacal tudi notranjost prineterja (niti točno ne vem če lahko notranjost pobrišem kar s kakšnim robčkom ali raje pustim), saj se je ob priklopu printerja, na boben strani tonerja nabrala večja količina prahu oz. verjetno črne barve. Pa sem kupil malo dražji nadomestni Fenixov toner ravno z razloga, da bo pa ja delovala zadeva.

Ima kdo kakšno idejo kako rešiti vse skupaj oziroma usposobiti zadevo?

Lp
  • spremenilo: 1309976 ()

cyrone ::

Zanima me, kako si rešil zadevo?

Sam imam tudi laserski tiskalnik Xerox Phaser 3140, sem kupil obnovljen toner s #tiskajpoceni.si#, pa printer tonerja ne zazna. Kakšna ideja, kaj storiti v tem trenutku?

MI5Ek- ::

Je imel še kdo težave s kompatibilnimi tonerji za Xerox 3140? Kateri kompatibilni tonerji delujejo preverjeno s tem tiskalnikom? Namreč mi pravkar zmanjkuje barve v tonerju, tako da moram nabavit novega in se nebi rad zafrknil pri nakupu.

mgermo ::

Sem v isti situaciji in me tudi zanima keter toner preverjeno deluje.

noob96 ::

http://www.mimovrste.com/artikel/293011...
Tale toner deluje zelo preverjeno. Sem porabil že 4 pa še vedno tiska, enako kot prvi dan.
Dečki pa ne boste mnda šparal zarad tistih 10 al pa 20€... Je print ja tako poceni. 2,5c na stran ni tako hudo ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laserski vs Injket TISKALNIK

Oddelek: Kaj kupiti
263860 (3221) styrian
»

Xerox 3020 tonerji

134638 (2448) OvCa77
»

Nakup laserskega tiskalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
233746 (3221) majao
»

Nora cena Xerox 3140 na bigbang.si (strani: 1 2 )

677907 (3731) majao
»

Tiskalnik do 120€ - laser ali inkjet

163848 (3591) mersol

Več podobnih tem