Forum » Pomoč in nasveti » Xerox 3140 - težave s tonerjem
Xerox 3140 - težave s tonerjem
1309976 ::
Pozdravljeni,
imam Xeroxa 3140 in sem poskusil z nakupom obnovljenega tonerja Fenix, vendar mi printer tonerja noče zaznati. S podjetja so mi poslali še posodobljen čip, katerega namestitev prav tako ni pomagala. Toner mi je prav tako konkretno zapacal tudi notranjost prineterja (niti točno ne vem če lahko notranjost pobrišem kar s kakšnim robčkom ali raje pustim), saj se je ob priklopu printerja, na boben strani tonerja nabrala večja količina prahu oz. verjetno črne barve. Pa sem kupil malo dražji nadomestni Fenixov toner ravno z razloga, da bo pa ja delovala zadeva.
Ima kdo kakšno idejo kako rešiti vse skupaj oziroma usposobiti zadevo?
Lp
imam Xeroxa 3140 in sem poskusil z nakupom obnovljenega tonerja Fenix, vendar mi printer tonerja noče zaznati. S podjetja so mi poslali še posodobljen čip, katerega namestitev prav tako ni pomagala. Toner mi je prav tako konkretno zapacal tudi notranjost prineterja (niti točno ne vem če lahko notranjost pobrišem kar s kakšnim robčkom ali raje pustim), saj se je ob priklopu printerja, na boben strani tonerja nabrala večja količina prahu oz. verjetno črne barve. Pa sem kupil malo dražji nadomestni Fenixov toner ravno z razloga, da bo pa ja delovala zadeva.
Ima kdo kakšno idejo kako rešiti vse skupaj oziroma usposobiti zadevo?
Lp
- spremenilo: 1309976 ()
cyrone ::
Zanima me, kako si rešil zadevo?
Sam imam tudi laserski tiskalnik Xerox Phaser 3140, sem kupil obnovljen toner s #tiskajpoceni.si#, pa printer tonerja ne zazna. Kakšna ideja, kaj storiti v tem trenutku?
Sam imam tudi laserski tiskalnik Xerox Phaser 3140, sem kupil obnovljen toner s #tiskajpoceni.si#, pa printer tonerja ne zazna. Kakšna ideja, kaj storiti v tem trenutku?
MI5Ek- ::
Je imel še kdo težave s kompatibilnimi tonerji za Xerox 3140? Kateri kompatibilni tonerji delujejo preverjeno s tem tiskalnikom? Namreč mi pravkar zmanjkuje barve v tonerju, tako da moram nabavit novega in se nebi rad zafrknil pri nakupu.
noob96 ::
http://www.mimovrste.com/artikel/293011...
Tale toner deluje zelo preverjeno. Sem porabil že 4 pa še vedno tiska, enako kot prvi dan.
Dečki pa ne boste mnda šparal zarad tistih 10 al pa 20€... Je print ja tako poceni. 2,5c na stran ni tako hudo ;)
Tale toner deluje zelo preverjeno. Sem porabil že 4 pa še vedno tiska, enako kot prvi dan.
Dečki pa ne boste mnda šparal zarad tistih 10 al pa 20€... Je print ja tako poceni. 2,5c na stran ni tako hudo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski vs Injket TISKALNIKOddelek: Kaj kupiti | 3860 (3221) | styrian |
» | Xerox 3020 tonerjiOddelek: Kaj kupiti | 4638 (2448) | OvCa77 |
» | Nakup laserskega tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3746 (3221) | majao |
» | Nora cena Xerox 3140 na bigbang.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7907 (3731) | majao |
» | Tiskalnik do 120€ - laser ali inkjetOddelek: Kaj kupiti | 3848 (3591) | mersol |