Forum » Pomoč in nasveti » Pokvarjen ram. Garancija?
Pokvarjen ram. Garancija?
Arnidus ::
Torej, cca 3 leta nazaj sem kupil 4Gb OCZ gold 1600Mhz. Prejšnji teden mi je ena palčka šla po gobe. (teden dni prej sem na dnevni bazi dobival BSODje)
Zdej pa, ti pomnilniki bi naj imeli doživljensko garancijo. Ni mi pa jasn kako je s tem sedaj, ko OCZ ne izdeluje več pomnilnikov. Kupil sem pa v SLO in v garancijskem listu lepo piše doživljenska garancija. Nej na to palčko pozabim in kupim novo, al se mi splača težit za garancijo?
Zdej pa, ti pomnilniki bi naj imeli doživljensko garancijo. Ni mi pa jasn kako je s tem sedaj, ko OCZ ne izdeluje več pomnilnikov. Kupil sem pa v SLO in v garancijskem listu lepo piše doživljenska garancija. Nej na to palčko pozabim in kupim novo, al se mi splača težit za garancijo?
- spremenil: Arnidus ()
St235 ::
Če gre za splošne garancijske pogoje, potem mora za menjavo poskrbet tudi trgovina kjer si kupil.
Mah.. so mal težil ko pride do garancije, pa sm nove naročil. Zdej me pa zanima, glede na to, da mam atm v kišti 2Gb OCZjevega 1.7v cl8 rama, če ga lahko uporabim v navezi z 2x2Gb Corsair vengeance 1.5v cl9 rama. Za dual channel se mi pa načeloma j***. Al se mi ne bi smel? Igram tako ali tako samo LOL. Nekaj malega delam v Mayi in photoshopu. To je to.
Aja, imam pa Crosshair III mamo plato. 2x2 sloti (2 bela, 2 modra) In ko sm sestavu računalnik skup pred 3 leti, sem mogu pognat MEM-OK, da so mi rami delal.
Aja, imam pa Crosshair III mamo plato. 2x2 sloti (2 bela, 2 modra) In ko sm sestavu računalnik skup pred 3 leti, sem mogu pognat MEM-OK, da so mi rami delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Arnidus ()
Se mi je zdelo, ja. Bom mal pogooglu, kako se kaj obnesejo, če spustim voltažo. Hvala za vse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere 2x8GB RAM-e za i7-3770k do cca. 150€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15482 (13611) | PrimozR |
» | Upgrade RAM-a?!Oddelek: Strojna oprema | 2039 (1532) | HyperGL |
» | DIRT 2- Problem (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6727 (6334) | IvoJan |
» | Kateri DDR3 6gb?Oddelek: Kaj kupiti | 1321 (1044) | jurica |
» | ram twister pc3200 ali pc4300Oddelek: Kaj kupiti | 2205 (1504) | kajzer |