Forum » Slo-Tech » Ali je slo-tech iOS hater :) ?
Ali je slo-tech iOS hater :) ?
twom ::
Moje primarno delovno orodje je še vedno računalnik (windows, linux), včasih pa vseeno pobrskam po forumu s tablico.
Pa moram (zaradi nerodno izbranega nicka) petkrat klikniti spreminjanje tipkovnice, da dobim potrebne znake (podrčrtaj), da se lahko prijavim.
Na ostalih forumih, ki jih spremljam me prijavi avtomatsko, na slo-tech pa avtomatika ne deluje (ni kljukice)...
:)
Peter
Pa moram (zaradi nerodno izbranega nicka) petkrat klikniti spreminjanje tipkovnice, da dobim potrebne znake (podrčrtaj), da se lahko prijavim.
Na ostalih forumih, ki jih spremljam me prijavi avtomatsko, na slo-tech pa avtomatika ne deluje (ni kljukice)...
:)
Peter
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Matek ::
Ko si prijavljen, na levi klikneš na svoje ime in odscrollaš dol do Avtomatska prijava. In ne vem, kaj ima to z iOS-om.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
techfreak :) ::
Tudi če ne bi bilo avtomatske prijave, bi Safari moral podpirati shranjevanje gesel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techfreak :) ()
Mesar ::
techfreak :) je izjavil:
Tudi če ne bi bilo avtomatske prijave, bi Safari moral podpirati shranjevanje gesel.
Bi ja... ampak kaj čmo... iOS pač.
Your turn to burn!
...:TOMI:... ::
Mene pa zanima kako pregledovati ZS v iOS? Ni menija na desni, kot na desktopu. Seveda se da klikniti na link preko maila.
Tomi
francek1 ::
Ni to samo v Safariju; meni na SGS3 Opera tudi trikrat rabi potrjevanje, preden geslo prime.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
twom ::
Hayabusa ::
Opera mobile 12.10, android 2.3 (nimam SGS3), Opera turbo off, https://slo-tech.com pridem takoj ko vpišem podatke (nič večkratnega potrjevanja).
Kje je mobile verzija ST ??
Kje je mobile verzija ST ??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
SLO_Matej ::
Janac ::
...:TOMI:... je izjavil:
Mene pa zanima kako pregledovati ZS v iOS? Ni menija na desni, kot na desktopu. Seveda se da klikniti na link preko maila.
Maš v podforumu.
Looooooka ::
Ko si prijavljen, na levi klikneš na svoje ime in odscrollaš dol do Avtomatska prijava. In ne vem, kaj ima to z iOS-om.
Problem ni v iOSu. Je pa problem precej pogost pri uporabnikih iOSa. Ponavadi se nahaja nekje med stolom in tipkovnico.
Apple zaenkrat resitev se isce.
Marat ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27097 (23912) | Mavrik |
» | Forum ne sprejme iOS loginaOddelek: Slo-Tech | 769 (463) | twom |
» | Apple izdal iOS 9.1, glavna novost več smeškotov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 29488 (24626) | leiito |
» | mobilni slo-techOddelek: Slo-Tech | 4465 (3086) | wbla |
» | Slo-Tech appOddelek: Slo-Tech | 3142 (2457) | 5er--> |