Forum » Strojna oprema » Menjava hladilnika na grafični in garancija
Menjava hladilnika na grafični in garancija
neres ::
Opažam, da imajo nekateri prodajalci izrecno napisano, da se garancija ne upošteva če menjaš hladilnik/ventilator na grafični.
Me zanima, če je kdo že imel kake izkušnje s tem (pozitivne ali negativne), pri uveljavljanju garancije.
Me zanima, če je kdo že imel kake izkušnje s tem (pozitivne ali negativne), pri uveljavljanju garancije.
freesty ::
Nekateri imajo napisano v pogojih to ja. To resis tako, da pac izberes pravilni izvijac, da ne poskodujes vijakov, da lahko potem nazaj sestavis, ce moras slucajn koristit garancijo. Prebral sem, da je nekdo to naredil z sapphire in niso kompliciral. Dokler se ne vidi res opazno mislim, da ne bo nihce kompliciral.
Redki imajo nalepko prek vijak, tisto ne vem, ce se da resti. Se mi zdi, da je eden taksnih XFX.
Najbolj posteni so pa evga. Pri njih pise v pogojih, da lahko menjas hladilnik in heatsinke oz. vse kar se da menjat brez lotanja. Samo, da ce posiljas v garancijo, moras pritrdit originalen cooler nazaj gor.
Redki imajo nalepko prek vijak, tisto ne vem, ce se da resti. Se mi zdi, da je eden taksnih XFX.
Najbolj posteni so pa evga. Pri njih pise v pogojih, da lahko menjas hladilnik in heatsinke oz. vse kar se da menjat brez lotanja. Samo, da ce posiljas v garancijo, moras pritrdit originalen cooler nazaj gor.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
neres ::
Glede XFX sem tudi jaz opazil, ja. Dajo gor nalepke na vijake. Za ostale proizvajalce pa nisem videl, da bi to prepovedovali.
Ampak problem so tukaj mogoče prodajalci. Čeprav edini pri katerih sem to zasledil v pogojih, so prodajalci ala Dinokomp, Demise, BT (ki, če prav razumem, ne nabavljajo od slovenskih uvoznikov).
Ampak problem so tukaj mogoče prodajalci. Čeprav edini pri katerih sem to zasledil v pogojih, so prodajalci ala Dinokomp, Demise, BT (ki, če prav razumem, ne nabavljajo od slovenskih uvoznikov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis Telefona - nepotreni stroški (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11172 (9780) | Sandi204 |
» | Katero grafično kupitiOddelek: Kaj kupiti | 4886 (4303) | mihco |
» | Garancija in odškodninaOddelek: Pomoč in nasveti | 3589 (2509) | bluefish |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8402 (6883) | Mr.B |
» | Odstranitev stock hladilnika iz PowerColor 9800SEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1379 (1075) | BluPhenix |