Forum » Pomoč in nasveti » Težava z monitorjem
Težava z monitorjem
KingAce ::
Torej od kolega sem dobil sledeč monitor; Sony SDM-E76D, težava se pojavi ko ta monitor priklopim na računalnik in zadevo zalaufam se slika za kakih 10-20 sekund pojavi in vse prikazuje normalno (torej zagon windowsa) potem pa slika kar izgine kot da bi monitor izgubil signal in se slika več ne pojavi. Če potem monitor ugasnem in ponovno prižgem se slika pojavi za isti časovni interval potem pa spet izgine. Monitor sem poskusil priklopit preko obeh priklopov (VGA in DVI) ker sem mislim da je morda težava v kakšnem kablu pa ni pomagalo. Z grafično ni težav ker na drugih monitorjih sliko prikazuje brez problema, tako da more biti nekaj narobe z monitorjem. Morda kdo pozna kakšno rešitev?
phuntaox ::
garancije nima?
si kaj čekiral, če majo kake serijske napake?
mogoče ga je treba gor odpret?
verjetno ma šraufe?
si kaj čekiral, če majo kake serijske napake?
mogoče ga je treba gor odpret?
verjetno ma šraufe?
KingAce ::
Nah nima garancije, zadeva je že malo starejša. Za serijske napake nisem nič čekiral bom pa preveril. Se bom malo igral pa bomo vidli če bo kaj ratalo, itak je bol za to mišleno. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer XF270HUA popačena slikaOddelek: Zvok in slika | 2049 (721) | MrStein |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6512 (3423) | MrStein |
» | Utripanje monitorja Samsung 959NF (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4193 (3145) | mato22 |
» | A ma kdo Samsung 959NF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1903 (1440) | Hux |
» | Vprašanje o trinitronihOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (1715) | Hux |