Forum » Pomoč in nasveti » Norton Ghost 2001 in WIN XP
Norton Ghost 2001 in WIN XP
Mato2003 ::
Pozdravljeni,
v računalniku (WIN XP, NTFS) imam dva diska. na drugi disk bi zelel narediti image sistemskega diska s pomocjo GHOST 2001 pa mi nekako ne uspe. Če računalnik butam z diskete v DOSu, diskov z NTFS seveda ne vidim. Poskusil sem zagnati Ghosta z diskete, kar je šlo, videl sem tudi oba diska, vendar takoj ko sem izbral prvi disk, da bi naredil image, je GHOST javil nek NTFS error.
A je kakšen način, da izdelam željeni Image?
LP Mato
v računalniku (WIN XP, NTFS) imam dva diska. na drugi disk bi zelel narediti image sistemskega diska s pomocjo GHOST 2001 pa mi nekako ne uspe. Če računalnik butam z diskete v DOSu, diskov z NTFS seveda ne vidim. Poskusil sem zagnati Ghosta z diskete, kar je šlo, videl sem tudi oba diska, vendar takoj ko sem izbral prvi disk, da bi naredil image, je GHOST javil nek NTFS error.
A je kakšen način, da izdelam željeni Image?
LP Mato
Matek ::
Novejšga ghosta si dobi, ali še bolje Acronis Trueimage 6.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
šket ::
Na drugem disku naredi fat32 particijo ali pa uporabi ghost 2003
mislm da zna narest image na ntfs.
Lp Šket
mislm da zna narest image na ntfs.
Lp Šket
bastadu ::
Ghost lahko slike zapisuje samo na FAT32 datotečni sistem ali pa direktno na CDje... Torej če misliš sliko shranit na NTFS particijo, potem tu tiči problem.
Kebab ::
Uporabi partition magic, ustvari particijo v fat32 (kakšen gb ali 2), pridobi si norton ghost CE 7.5 ali novejšo in z njim ustvari zagonsko disketo.
Tako ti bo delovalo brez problema, image c-ja posnames na to particijo.
Tako ti bo delovalo brez problema, image c-ja posnames na to particijo.
Mato2003 ::
Hvala za odgovore,
zgleda da bo najboljša rešitev še ghost 2003, ki zna delati z NTFS...
LP, Mato
zgleda da bo najboljša rešitev še ghost 2003, ki zna delati z NTFS...
LP, Mato
Marko007 ::
Kaj je možno, če zaženeš navaden dos z diskete in še NTFS dos tako da prepozna NTFS particije, da bi potem Ghost delal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Norton GHOST / windows se nočejo zagnati...Oddelek: Operacijski sistemi | 1654 (1522) | cryptozaver |
» | Ghost ali kaj podobnegaOddelek: Programska oprema | 942 (874) | Krampi |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3565 (2795) | smirnof |
» | Kopiranje disk to diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (1349) | Kriko |
» | Image diska - a se da takga nardit? Npr GoBackOddelek: Programska oprema | 1395 (1243) | fm13 |