Forum » Pomoč in nasveti » program za video
program za video
anej123 ::
pozdravljeni mene zanima če je kakšen program tako recimo kot uvodna špica napis 24 ur ali pa tole
hvala v naprej.
hvala v naprej.
BullDozer ::
Tole je najboljši vodič, ki ti ga lahko predlagam. Priložene so tudi vse potrebne datoteke za izdelavo. Poglej še druge vodiče na njegovem YouTube kanalu, se najde marsikaj zanimivega.
Če pa rabiš programe so največkrat uporabljeni Blender, After Effects, Cinema 4D za kaj enostavnega tudi Sony Vegas. Seveda pa niso ravno preprosti za uporabo in potrebujejo kar nekaj učenja.
Če pa rabiš programe so največkrat uporabljeni Blender, After Effects, Cinema 4D za kaj enostavnega tudi Sony Vegas. Seveda pa niso ravno preprosti za uporabo in potrebujejo kar nekaj učenja.
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BullDozer ()
draciel ::
Pozdravljeni!
Zanima me s katerim programom lahko naredim tako kot tole. Recimo da dam slike od določene do določene sekunde. Poglejte si video kot primer:
Zanima me s katerim programom lahko naredim tako kot tole. Recimo da dam slike od določene do določene sekunde. Poglejte si video kot primer:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za "zaščito obraza" v videuOddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (1117) | vratar |
» | Učenje Premiera / After EffectsaOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (679) | Sarazyph |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1892 (1104) | #000000 |
» | Programi za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 3728 (2838) | noraguta |
» | Video editor za tale videoOddelek: Zvok in slika | 2063 (1854) | Sale_One0 |