Forum » Pomoč in nasveti » Winxp in disk
Winxp in disk
PIII850 ::
Imam Xp je in en disk od Maxtora. Ko priklopim zadevo mi bios najde disk, prav tako se mi pojavi pod ,My computer, system properties. Skratka tam ko prečekeraš hardwere v računalu. Problem pa je nasldenji, da se mi črka za pogon pa NE pojavi v windows commanderju ali pa v Explorerzju-raziskovalcu????
lp
lp
Bato ::
probaj ga zagnati kot master z zagonsko disketo in ce ti ga v dosu nebo nasel je disk fizicno poskodovan sem imel enak primer ko ga je bios nasel a ga v windovsu ni bilo.
sash ::
potegni si dol program za preverjanje diska z Maxtorjeve strani in preveri če je z diskom kaj narobe in če pa nebo najdo nobene napake je mogoče samo "zgubo particije" , takrat jih samo na novo naredi in dato gor
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
ToniT ::
Start->run->diskmgmt.msc
Tam boš videl vse informacije o diskih in tudi lahko določil črke pogonov itd....
Tam boš videl vse informacije o diskih in tudi lahko določil črke pogonov itd....
d0rK ::
Ej..Jz mam podobn problem..Poglej..NAmesti si Partition Maigc...Pa poglej ker tip particiije je gor.
Jz sm učer dou nort disk.pa mi ga posud lepo zazna...Ampa nikjer ni vidm.Pol pa pogledam v Partition Magicu..Pa je Partition type 17....Kr neki...NEsm na servis in jim disk lepo zazna...In vse podate gor :|
Jz sm učer dou nort disk.pa mi ga posud lepo zazna...Ampa nikjer ni vidm.Pol pa pogledam v Partition Magicu..Pa je Partition type 17....Kr neki...NEsm na servis in jim disk lepo zazna...In vse podate gor :|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smoothwall - Unable to partitonOddelek: Omrežja in internet | 1320 (1125) | Kron |
» | Pokvarjen diskOddelek: Strojna oprema | 2664 (2264) | Pyr0Beast |
» | Usb - device not recognizedOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (2074) | e-marko |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1310) | misso |
» | V win98 mi zazna le 4 gb HD!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1312) | lukaf101 |