» »

no battery is detected-problem!!!!!

no battery is detected-problem!!!!!

tjaz051 ::

živjo, imam računalnik msi wind u90-notebook in mi je v windows xp normalno delala baterija zdej ko pa sem naložu windows 7 ultimate je pa sploh ne zazna pravi :no battery is detected. pa tud če kabel-ki gre v prenosnik-prek katerga se polni mal bol močno no porinem se računalnik sam izklopi.;(

help meeee!!!!!!!!!!!!!!!!
  • spremenil: tjaz051 ()

Unknown_001 ::

Baterijo probi vn pa nazaj not dat, če pa ne gre pa kontakte poglej.

ja sej sem jo dal že desetkrat ven pa not. kje to misles kontaktne na bateriji a na kablu?

aja pa ce jo vn pa not vržem mi kdaj napise unknown remainig, kdaj 0 avaible, pluget in not charing neki tazga :(((

Kontakti na bateriji.

Če ne pa med delovanjem windowsev probi jo not porint, pa jo bo mogoče pol zaznalo, ampak mislim, da je prej problem v kontaktih.

ja sej to sem tud probu sem vse spucu vse k se z baterijo pa kompam poveže sam nč ni pa tud med delovanjem sem jo nut dau sam spluh se noče polnt napise pluged in not chared al neki tazga enkrat napiše unknown remaining .... kwa pa misls da je to k če mal not porinem kabu v komp se kr izklop??

Ne bi vedel. Dj profi s fazenbrieferjem prevert baterijo al pa z ampermetrom. Sj mislim, da maš napisano, ker kontakt je +, -, pa zemla no vsaj jst mam. Če nisi glih vešč elektrotehnike pol se malo po internetu pozanimaj, kako vezat, ka jst ti bom bol težko razložu. Pa bomo videli, al je z baterijo al pa z računalnikom problem.

ok tenks ju very mač ..... hahha

Ti je ratalo?

ne sm tud komp udpru pa ga čist spucu sam nč ni ker če je ugasnjen pa na elektriko prklopen najprej gori zelena ločka poi cez 2 sekunde pa začne oranžna utripat. tko da z fazenbrieferjem bom pa jutr probu :)

kwa pa ce je kj z kablam narobe ker se mi kr izklop če ga mal močnej not porinem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

baterija se ne polni

Oddelek: Strojna oprema
3819663 (7099) specing
»

Prisluškovalna naprava ( domača raba ) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
13220676 (6344) Mamaplata
»

Resevanje politega Thinkpada (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
584483 (3108) maia
»

Idiot dneva... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
716154 (3481) Pyr0Beast
»

racunalnik ne vzge

Oddelek: Pomoč in nasveti
71024 (954) upirna

Več podobnih tem