» »

Razstavljanje replikE

Razstavljanje replikE

XzupanX ::

Živjo.

Mene zanima, če kdo pozna koga, ki ima dober video za razstavljanje replike m4a1. Pa še če mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, včasih mi puška normallno dela, nato neha in hoče samo obrniti zobnike pa ne rata, včasih pa ima tako čuden zvok, kot da bi nek feder notr zafrkaval..

Boone ::

Jaz sem imel podoben problem. Na trenutke je preprosto prenehala delovati, kot da bi se izpraznila baterija. Vcasih je bila cisto mrtva, vcasih se je mucil motor itd...

Na koncu sem jo razstavil kar sam. Na blef, brez izkusenj. Izkazalo se je, da so bile zice, ki gredo iz baterije do motorja povrsno povezane. Namesto da bi bile pravilno priklopljene, jih je skupaj drzala guma za izolacijo. Z vsakim sunkom se je potem vse premikalo in obcasno ni bilo stika. Gre pa vse skupaj zelo na tesno in parkrat sem skoraj obupal.

Tako da ce nimas ravno dveh levih rok, poglej sam? Samo ne krivit mene, ce ti ne bo ratalo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boone ()

Trupl0 ::

Poglej na netu pod V2 gearbox assembly itd.
Odvisno od napake.
Najbolje je seveda odpreti in pogledati zakaj motor ne obrne zobnikov in posledično ne napne fedra itd. itd.
If you are going through Hell, keep going !

BaToCarx ::

Mogoče je to to?

Poldy ::

Ja, zgornji filmček si oglej da dobiš ven ohišje gearboxa, potem pa malo pobrskaj po youtube - vpiši "gearbox v2 disassembly". Predno boš odprl gearbox bodi pozoren, da glavna vzmet ni napeta.

Predvidevam da si kupil rabljeno... verjetno so oglodani kabli, ali pa so zobniki površno "shimani" - podložke niso na pravih mestih in se zato zobniki v določenih položajih zaskočijo. To boš videl ko boš odprl ohišje - na stenah ohišja se bo videl spraskan del krožnice - tam kjer zobnik drgne.

Ko boš setavljal nazaj bodi pozoren kako so obrnjeni zobniki - zgornji zobnik naj ima čepek obrnjen na 1h. Pa če ti bodo zobniki skakali iz ohišja daj enostavno na zadnjo stran magnet, da bo vse držal na mestih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldy ()

ali3n ::

Dobra finta tole z magnetom. Jaz sem si ob sestavljanju vedno želel da bi bil hobotnica.

Avorju teme - delaj počasi in z glavo; ne preteguj vijakov itd... razstavljeno lepo po vrsti zlagaj v škatlice/predalčke...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

5er--> ::

Pa slikaj/snemaj kaj delaš. =)

XzupanX ::

Zdj mam pa se en problem... ena zička se mi je odlotala, pa nwm iz kje -.-
 Kam zdej to zicko zacint ?

Kam zdej to zicko zacint ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XzupanX ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Airsoft (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15827244 (3154) Okapi
»

Vgradnja zobnikov z ravnimi zobmi - možno?

Oddelek: Na cesti
224225 (3195) vorantz
»

Zobnik in gred

121950 (1591) diversee
»

Airsoft kupovanje po internetu (strani: 1 2 )

678826 (7229) Ovi
»

Elektro motor in mehanski prenos energije z zobniki

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
810046 (9894) Azrael

Več podobnih tem