Forum » Strojna oprema » Displayport splitter ?
Displayport splitter ?
Brane22 ::
Bilo je full govora o DP splitterjih s tanovim DP-1.2 standardom, ki je multistream in blo je rečano,d a se bodo pojavili splitterji, ki pa jih nekako ni videt.
Zanimal bi me predvsem DP to 3x DVI-D spliter. Lahko tudi DVI-S za silo. Tudi DP-Hub bi bil hako fajn, če lahko na izhode počim DP-DVI konverter.
A je kje že kaj na voljo, poceni seveda ?
Zanimal bi me predvsem DP to 3x DVI-D spliter. Lahko tudi DVI-S za silo. Tudi DP-Hub bi bil hako fajn, če lahko na izhode počim DP-DVI konverter.
A je kje že kaj na voljo, poceni seveda ?
- spremenilo: Brane22 ()
Brane22 ::
Tista Matroxova Display2neki zadeva je stara, omejena in svinjsko draga.
Bilo je govora o tem, da bodo zunaj nove, ful poceni zadeve, glede na to da DP-12 omogoča multistream in potrebno glede tega nič čarati.
EUR300 za splitter se mi zdi le prehuda.
Flex radeonke so fajn ampak njihova izbira je rpecej omejena, poleg tega so oeverkill zame. Zakaj bi kupoval stalno nov HW, če mi je APU čezinčez dost ?
Glede na to, da obstoječi Trinityji in plate imajo DP-1.2 izhod, sem mislu ubost splitter in prišparat pri upgradeu.
Tako glede denarja za HW kot za štrom.
Tle je recimo bomba ampak nikjer ni videt da bi se to dalo dobiti ali kaj podobnega:
Bizlink DP-1.2 hub
Bilo je govora o tem, da bodo zunaj nove, ful poceni zadeve, glede na to da DP-12 omogoča multistream in potrebno glede tega nič čarati.
EUR300 za splitter se mi zdi le prehuda.
Flex radeonke so fajn ampak njihova izbira je rpecej omejena, poleg tega so oeverkill zame. Zakaj bi kupoval stalno nov HW, če mi je APU čezinčez dost ?
Glede na to, da obstoječi Trinityji in plate imajo DP-1.2 izhod, sem mislu ubost splitter in prišparat pri upgradeu.
Tako glede denarja za HW kot za štrom.
Tle je recimo bomba ampak nikjer ni videt da bi se to dalo dobiti ali kaj podobnega:
Bizlink DP-1.2 hub
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Display Port v Sloveniji ?Oddelek: Kaj kupiti | 6066 (4169) | Heisenberg |
» | HDMI kabel ne deluje (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9785 (7737) | deejay2 |
» | Eyefinity, ne dobim slike skozi DPOddelek: Zvok in slika | 3859 (3287) | huelz |
» | Multi-monitor setup - Kje in katere kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2817 (2282) | LuiIII |
» | AMD niža cene grafik višjega razreda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17529 (15462) | Senitel |