Forum » Mobilne tehnologije » Ne deluje mi mobilni internet na Android telefonu
Ne deluje mi mobilni internet na Android telefonu
Dromar ::
LP!
Prejšnji mesec sem pri Simobilu preklopil na Orto Smart in ob tem vzel Sony Xperio Miro, na njej pa mi skoraj nikoli ne deluje mobilni internet in to na takih mestih, da res ne morem razumeti, zakaj tam ne bi deloval - živim recimo na Bežigradu. Pa imam vklopljen prenos podatkov in vse to...
Prejšnji mesec sem pri Simobilu preklopil na Orto Smart in ob tem vzel Sony Xperio Miro, na njej pa mi skoraj nikoli ne deluje mobilni internet in to na takih mestih, da res ne morem razumeti, zakaj tam ne bi deloval - živim recimo na Bežigradu. Pa imam vklopljen prenos podatkov in vse to...
Dromar ::
urosh - nimam iPhone-a
APN?
Kjer mi 3g vleče, sem na 3g, da. Ampak na res najbolj nelogičnih mestih mi pa ne deluje. Kjer vsem drugim dela, meni ne - v centru LJ recimo.
APN?
Kjer mi 3g vleče, sem na 3g, da. Ampak na res najbolj nelogičnih mestih mi pa ne deluje. Kjer vsem drugim dela, meni ne - v centru LJ recimo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1352304 (1394) | bosmla |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10575 (5435) | Ahim |
» | Galaxy Nexus MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 2039 (2001) | BigSmoke |
» | Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28781 (23582) | Marat |
» | HTC Nexus One - 3G v Sloveniji?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5005 (4093) | debil |