Forum » Programska oprema » DLNA deljenje vsebin
DLNA deljenje vsebin
Kamran ::
Hi,
Si bom še sam malce "sposodil" tole temo.
Sam imam podoben problem kot avtor, s tem, da recimo pri moji/naši TV (Samsung LED TV 40ES6100, op.p.) preko brezžične povezave, preko enega izmed prenosnikov, kjer laufa AllShare program in v katerega je priklopljen 2 TB WD disk, mi omenjeni program, če hočem deljiti eno mapo kjer so filmi (168 GB, 250 datotek), "zazna" le 29 filmov. AllShare naredi neke MTA datoteke (primer: naslov filma.avi.mta), vendar le pri določenih (istih !) filmih. Sem Google-al a nič pametnega.
Kakšna boljša alternativa od AllShare ?
Hvala za nasvet/pojasnilo.
Si bom še sam malce "sposodil" tole temo.
Sam imam podoben problem kot avtor, s tem, da recimo pri moji/naši TV (Samsung LED TV 40ES6100, op.p.) preko brezžične povezave, preko enega izmed prenosnikov, kjer laufa AllShare program in v katerega je priklopljen 2 TB WD disk, mi omenjeni program, če hočem deljiti eno mapo kjer so filmi (168 GB, 250 datotek), "zazna" le 29 filmov. AllShare naredi neke MTA datoteke (primer: naslov filma.avi.mta), vendar le pri določenih (istih !) filmih. Sem Google-al a nič pametnega.
Kakšna boljša alternativa od AllShare ?
Hvala za nasvet/pojasnilo.
Mavrik ::
Dajte si prosim ne "sposojat" tem, ker potem noben nič ne najde in je polno spama.
The truth is rarely pure and never simple.
ddasd ::
živjo!!
meni je pa pred parimi mesci allshare normalno delal.. zdj mi pa v odbodju 15 do 30min disconecta ( pise da je zgubilo povezavo ) in pol morm tv uklopt pa nazaj prklopt da mi allshare na tvju zazna vsebine
mamo pa 55eu8000
a ma kdo kako idejo kwa bi blo narobe lahko?
meni je pa pred parimi mesci allshare normalno delal.. zdj mi pa v odbodju 15 do 30min disconecta ( pise da je zgubilo povezavo ) in pol morm tv uklopt pa nazaj prklopt da mi allshare na tvju zazna vsebine
mamo pa 55eu8000
a ma kdo kako idejo kwa bi blo narobe lahko?
hi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri LED LCD TV vzeti?Oddelek: Kaj kupiti | 3227 (2938) | promixer |
» | Predvajanje Samsung F5500Oddelek: Zvok in slika | 799 (691) | Han |
» | Samsung TV DLNAOddelek: Zvok in slika | 929 (880) | s1m0n |
» | Streamanje "push" na Samsung smart tv (video) in apple airport express (audio) win XPOddelek: Zvok in slika | 1484 (1297) | jeggybl |
» | SAMSUNG UE40D5000 in DLNAOddelek: Zvok in slika | 2566 (2513) | Gapi |