» »

MicroDVD podnapisi

MicroDVD podnapisi

mojsterpeter ::

A bi kdo vedu v cem je problem? V MicroDVD 1.0 mi ne rata rolat podnapisov pri Divx filmih!Poleg tega me še zanima če ve kdo za kakšen link s slo podnapisi razen strani Divx SubtitlesHvala!
ill communication

eraserr ::

če se ti player obes, ko hočeš podnapise gledat, je lahko problem v OSD transparentnem layerju, ki ga lahko v nastavitva odklopiš, če pa problem drugačne narave pa ne vem rešitve

mojsterpeter ::

tut če izklopim osd mi ne dela

eraserr ::

a maš ini file pravilno napisan, pa a maš pravilno obliko podnapisov, pa mal bolj natančno razloži kaj ti sploh dela in kaj ne

mojsterpeter ::

ja sej vse prek setupa naštimam al pa prek quick-ini - torej določim subtitle file, izklopim osd (ker sicer ni slike full screen = black box) in podnapisov ni od nikoder, film pa normalno laufa.. podnapisi so microdvd, taprav framerate - pa nič.. ni mi jasno!
ill communication

matevzm ::

Preglej podnapise. Mislim, da ima MicroDVD alergijo na prazne vrstice in prehiter zacetek podnapisov. Preveri prazne vrstice, pa malce skoci naprej, da vidis, ce je zaradi zacetka kaj narobe (ce skocis naprej, zacnejo delati tudi ce je zacetek prezgodaj).

{CoOoLeR} ::

Ejj Poazb MicroDVD !! Dej si dol potegn TALE program BSplayer!!Ejj ful je na izi !! Ne boš mel težav!! Če pa boš pa napiš novo temo!!!8-)
js sm pa CoOoL :)

WolfmanJack ::

Fora je da potem ko vpišeš vse v QuickINI moraš pognati film in potem klikniti na kvadratno ikono (levo spodaj zraven config) in vključiti podnapise.
btw, če ti ko vključiš transparent subtitles vrže črn ekran z robom, nastavi v configu sync delay na 15sec, meni je potem lepo delal OSD in transp. podnapisi

{CoOoLeR} ::

Sej sm ti reku, da je zafukan tale microDVD !!! Dej si tist program dol BSplay !!! Sej ti wolfmanjack vse povedu !!! Un program je 3x bolj na izi!!!8-)
js sm pa CoOoL :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX: Predvajalci + Podnapisi + Linki

Oddelek: Programska oprema
81910 (1527) All
»

Divx podnapisi v WIN2000

Oddelek: Pomoč in nasveti
141220 (1043) zile
»

The Playa

Oddelek: Zvok in slika
271861 (1503) Binji
»

Podnapisi in avi?

Oddelek: Zvok in slika
132477 (2257) matevzm
»

Podnapisi pri Divx filmih

Oddelek: Zvok in slika
163550 (3223) shadow

Več podobnih tem