Forum » Omrežja in internet » Wifi Win7
Wifi Win7

eboycina ::
Pred nekaj dnevi sem spremenil SSID na siolovem modemu. Po tistem se mi WinXP brez težav poveže na omrežje. Win7 pa se omrežje najde, se začne povezovati nato pa javi napako. Kaj storiti?

lali12 ::
Odpri središče za omrežja - počisti prejšni SSID, sploh, če je enkripcija enaka se nekako WIN7 ne zna povezati. Meni je to pomagalo kar v nkaj primerih.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"

Hayabusa ::
Si 100% spremenil samo ssid ? Iz v kaj v kaj si ga spremenil (daj podoben primer) ?
Kakšno napako javi ?
Kakšno napako javi ?

eboycina ::
javi pač WIndows was unable to connect to networkname
Pa mam pač troubleshoot problem samo itak nič ne reši ali Cancel.
Sem sedaj zbrisal prejšnji SSID pa zaenkrat še ni spremembe, bom se še malo poigral, mogoče bo zalaufalo zarad tega.. Mimogrede sem testiral tudi na ipadu in laufa wifi ok, tako da samo win7 nekaj štrajka
EDIT: uspel rešiti. Hvala lali12
Pa mam pač troubleshoot problem samo itak nič ne reši ali Cancel.
Sem sedaj zbrisal prejšnji SSID pa zaenkrat še ni spremembe, bom se še malo poigral, mogoče bo zalaufalo zarad tega.. Mimogrede sem testiral tudi na ipadu in laufa wifi ok, tako da samo win7 nekaj štrajka
EDIT: uspel rešiti. Hvala lali12
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eboycina ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi + IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1169) | SeMiNeSanja |
» | WRT54GL + dd-wrt: wireless izginilOddelek: Omrežja in internet | 1244 (1062) | t3hn0 |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4705 (4184) | amigo_no1 |
» | XBMC + IPTV + 2 mrežni karticiOddelek: Programska oprema | 5133 (3877) | markostano |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2576 (2398) | BigSexy |