Forum » Programska oprema » Ifriranje sporočil v outlook 2010
Ifriranje sporočil v outlook 2010
suzuki1 ::
Spoštovani,
Prosim, če mi lahko kdo pomaga in če ima izkušnje z šifriranjem sporočil in z elektronskim podpisovanjem e - mailov v outlooku 2010. Imam windows 8 in outlook 2010, kjer lahko normalno pošiljam pošto in jo tudi prejemam, nikakor pa ne morem to pošto elektronsko poslati. Sem preveril vse nastavitve na spletu. Če hočem poslati elektronsko podpisano sporočilo, mi javi čez nekaj časa, da je sporočilo neprepoznavno. Outlook je v angleščini.
Prosim, če mi lahko kdo posreduje natančna navodila za pomoč.
Lp
Prosim, če mi lahko kdo pomaga in če ima izkušnje z šifriranjem sporočil in z elektronskim podpisovanjem e - mailov v outlooku 2010. Imam windows 8 in outlook 2010, kjer lahko normalno pošiljam pošto in jo tudi prejemam, nikakor pa ne morem to pošto elektronsko poslati. Sem preveril vse nastavitve na spletu. Če hočem poslati elektronsko podpisano sporočilo, mi javi čez nekaj časa, da je sporočilo neprepoznavno. Outlook je v angleščini.
Prosim, če mi lahko kdo posreduje natančna navodila za pomoč.
Lp
- polepsal: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276435 (21366) | Matko |
» | Outlook - arhiviranje emailovOddelek: Programska oprema | 778 (738) | Mr.B |
» | Microsoft Outlook 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (1534) | Tomi |
» | Office 2010 - prednosti/slabostiOddelek: Programska oprema | 2280 (1812) | Mercier |
» | backupi za glavne programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (830) | dmwajtjt |