Forum » Kaj kupiti » Intel ali AMD
Intel ali AMD
telqua ::
Lep pozdrav!
Sem nov na forumu in se ne spoznam veliko na računalnike pa to in me zanima, kateri procesor naj kupim kot nadgradnjo za moj računalnik? Intel ali AMD?
Hvala že vnaprej.
Sem nov na forumu in se ne spoznam veliko na računalnike pa to in me zanima, kateri procesor naj kupim kot nadgradnjo za moj računalnik? Intel ali AMD?
Hvala že vnaprej.
- predlagalo izbris: todman74 ()
Aston_11 ::
AMD.
Intel.
Si predstavljaš bolj neresno vprašanje, pa ne napiše, ne za kaj ga rabi, ne kakšen budget ima?
Kaj je bolje zame: VW ali BMW? Vprašanje v tem stilu. Edino šlogamo lahko, miško, na ta način.
Intel.
Si predstavljaš bolj neresno vprašanje, pa ne napiše, ne za kaj ga rabi, ne kakšen budget ima?
Kaj je bolje zame: VW ali BMW? Vprašanje v tem stilu. Edino šlogamo lahko, miško, na ta način.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Se opravičujem za pomanjkanje podatkov. Imam tale računalnik: http://www.mimovrste.com/artikel/274016...
Uporabljam ga pa za blender in kar nekaj igric: dirt3, gta5, crysis, far cry 3, planet side2, borderlands2, cod black ops2, skyrim...
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav
Uporabljam ga pa za blender in kar nekaj igric: dirt3, gta5, crysis, far cry 3, planet side2, borderlands2, cod black ops2, skyrim...
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav
klinker ::
Se opravičujem za pomanjkanje podatkov. Imam tale računalnik: http://www.mimovrste.com/artikel/274016...
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav
In kaj bi v bistvu sploh rad, glede na to da kisto ze imas?
NightHawk ::
Kaj? Ti si dal 2400 eur za kišto sedaj pa sprašuješ kaj bi kupil, Intel ali AMD? A rabiš poleg tega računalnika še obesek za ključe? Jest imam enega Celerona, ki lahko služi temu namenu. Dam poceni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NightHawk ()
rad bi nadgradil cpu, ker mi je prijatelj, ki se malo bol spozna rekel, da mogoče ne bodo dobro delovale novejše igrice ki prihajajo.
grafična kartica je nvidia quadro 5800. za grafično kartico mi je tudi nekaj omenil, da ni najboljša za igre in me zanima, če bi novejša quadro 6000 bila dovolj zmogljiva?
grafična kartica je nvidia quadro 5800. za grafično kartico mi je tudi nekaj omenil, da ni najboljša za igre in me zanima, če bi novejša quadro 6000 bila dovolj zmogljiva?
DamnYall ::
Dal si 2400€ za server komp da boš zamenjal proc ki je 20x več vreden za enega gaming...Srsly wtf?
D3m ::
rad bi nadgradil cpu, ker mi je prijatelj, ki se malo bol spozna rekel, da mogoče ne bodo dobro delovale novejše igrice ki prihajajo.
Grafično kupiš Nvidia Tesla C2075
Imaš dva Xeona ali enega?
|HP EliteBook|R5 6650U|
NightHawk ::
Kdo ti je pa svetoval nakup tega računalnika za domačo uporabo? Ker to je nekako tako, kot bi kupil nov Scania tovornjak ker rabiš prevozno sredstvo za v Ljubljano na fax hodit.
Seveda, da tema smrdi.
Drugače pa kupiš dva Xeon E5-2687 pa boš lahko igral igre.
Drugače pa kupiš dva Xeon E5-2687 pa boš lahko igral igre.
|HP EliteBook|R5 6650U|
dzinks63 ::
Koliko fps dosegaš v teh igrah (dirt3, gta5, crysis, far cry 3, planet side2, borderlands2, cod black ops2, skyrim...) katere igraš na tem xeon pc z quadro grafićno? Tole je približno tako, kot da bi z bagerjem igral namizni tenis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
mailer ::
Ali je bullshit tema ali pa je uporabnik popolnoma neinformiran o strojni računalniški opremi in je kupil tisto kar je pač dražje, ker ima denar.
mtosev ::
Tole zgleda kot troll tema.nihče ni tako neumen,da bi kupil takšen komp brez razloga oz BREZ da bi vedo zakaj ga rabi
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
@telqua
Evo matična ti podpira Teslo C2075, to je cca. 1500€ grafična
Dokupiš pa še dva Xeona E5-2687 vsak je cca. 1400€
in imaš gaming mašino še za par let.
Evo matična ti podpira Teslo C2075, to je cca. 1500€ grafična
Dokupiš pa še dva Xeona E5-2687 vsak je cca. 1400€
in imaš gaming mašino še za par let.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Meizu ::
sestavi si drugo kišto za igre. Daš 600€ in boš imel mir. Ker to kar imaš ti je čisti workstation, ki niti približno ni namenjen igranju iger.
Kaj? Ti si dal 2400 eur za kišto sedaj pa sprašuješ kaj bi kupil, Intel ali AMD? A rabiš poleg tega računalnika še obesek za ključe? Jest imam enega Celerona, ki lahko služi temu namenu. Dam poceni.
ja ne vem kako je prijatelj mislil ampak je rekel naj nadgradim. a je ta celeron kaj bolj zmogljiv?
hvala
Jap. Celeron 133Mhz je eden najzmogljivejših.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: mtosev ()
Prosim za zaklep teme.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: mtosev ()
XeonAdvanced ::
@op
tale tvoj komp je čisto dovolj za vse igre, ki si jih naštel in bi moralo delati brez štekanja.
in kakor je že "nik(ofical)" omenil: ne poslušaj dolana, ki ti hoče prodati grafično, ki je vredna max. 170€ za 700€. ne nasedaj vsakomur
lp
tale tvoj komp je čisto dovolj za vse igre, ki si jih naštel in bi moralo delati brez štekanja.
in kakor je že "nik(ofical)" omenil: ne poslušaj dolana, ki ti hoče prodati grafično, ki je vredna max. 170€ za 700€. ne nasedaj vsakomur
lp
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz 16MB L2 Cache|Sapphire HD6850
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
Temu Niku Gardnerju oz. Janu Gregorinu se pa da...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: hojnikb ()
XeonAdvanced je izjavil:
@op
lp
Saj mi tudi ne ampak mi je prijatelj rekel, naj nadgradim, pa tudi on se glih ne spozna. Verjetno bom za enkrat kar obdržal tak računalnik, kot je.
Hvala vsem!
lp
Dromar ::
Men tole tk zgleda, kot da je ta tip star tko enih 11let in je dobu svoj prvi računalnik, pa je šel na net, ko mu je ati dovolil in potem si je rekel, da bo šel na "geekovski" forum, da bo probal vsejat mal faušije, ker ma tak komp in si lahk ne vem kaj prvošči in bi ga nadgradil. To velik frocov dela, ker mislijo, da bo kdo fauš pa to, ker so še mejhni pa jih to zabava. In pol ne le, da ni noben fauš, še failajo na dolgi črti tako da se mu pol folka smeje, pol folka pa se čudi, kaj je temu človeku padlo na glavo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13057 (11103) | jype |
» | Render workstation konfiguracija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18679 (13219) | Machete |
» | Menjava iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26402 (14155) | ZiedRieke |
» | Odvisnost grafične od procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12949 (12283) | ABX |
» | PC igre 2012Oddelek: Igre | 9171 (7709) | Skyman |