Forum » Pomoč in nasveti » lightscribe
lightscribe
anej123 ::
pozdravljeni imam prenosnik hp G62 pa me zanima če lahko na dvdje od lightscriba zapisuješ slikice.
floyd1 ::
Z lightscribe sliko "vžgeš", natisneš pa jo lahko s tiskalnikom na posebne printable medije (recimo z mojo prastaro Pixmo ). Precej bogo zgleda tisto z lightscribe, predvsem pa ... TRAJA u 3 p.m. Je bilo zanimivo svoj čas, a že zaradi počasnosti zame neuporabno.
anej123 ::
torej pomeni da lahko brez kakšnih dodatkov natisnem slikico računalnik sem kupil v letu 2009.
bluefish ::
Da, če pekač podpira LightScribe, kupiš ustrezne medije in se potem lahko igraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Siddh ::
odpri dvd-pogon pa poglej če ima tam na tistem plehu okrog senzorja kakšen kvadraten izrez notri pa neke vrste diodo
za slike pa googlaj "how do i know if my comp. supports lightscribe"
za slike pa googlaj "how do i know if my comp. supports lightscribe"
Siddh ::
no potem podpira, zdaj samo še rabiš neko programsko opremo za uporabo lightscribe (tu se p jaz izgubim, ker sem to samo enkrat delal in ne vem kaj bi blo dobro in kaj ne)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightscribe - težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 850 (614) | fosil |
» | LightScribe in LabelFlashOddelek: Pomoč in nasveti | 6320 (1187) | DoberDan |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2926 (2812) | pipc |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28619 (18936) | Mitko_R |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6401 (3823) | r0b3rt |