Forum » Strojna oprema » Zunanji samostojni polnilec za baterijo za HP probook 4535s
Zunanji samostojni polnilec za baterijo za HP probook 4535s
cosmicsuper ::
Zdravo,
potrebujem pomoč. Imam laptopa HP probook 4535S. Pred kratkim sem eksperimentiral s univerzalnim polnilcem in pomotoma zamenjal plus in minus, posledično mi sedaj laptop ne polni baterije. Popravilo naj bi bilo drago, tako da sem nekako prišel do sklepa, da bi bila najcenejša varianta, da si omislim zunanji polnilec. Kje bi ga dobil? Nekaj sem gledal na amazonu, ebayu,... vendar nisem našel nič konkretnega za ta laptop?
Hvala.
potrebujem pomoč. Imam laptopa HP probook 4535S. Pred kratkim sem eksperimentiral s univerzalnim polnilcem in pomotoma zamenjal plus in minus, posledično mi sedaj laptop ne polni baterije. Popravilo naj bi bilo drago, tako da sem nekako prišel do sklepa, da bi bila najcenejša varianta, da si omislim zunanji polnilec. Kje bi ga dobil? Nekaj sem gledal na amazonu, ebayu,... vendar nisem našel nič konkretnega za ta laptop?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop - kratek stikOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (866) | Iztok105 |
» | Ko priklopim ekran na laptop, hitrost interneta pade na skoraj 0kbsOddelek: Pomoč in nasveti | 3064 (2171) | nurmaln |
» | Kje so enotni polnilci mobilnih telefonov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30258 (24013) | OK.d |
» | Prenosnik in utripanje LEDOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (726) | SimplD |
» | Na kaj priključiti prenosnik???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2209 (1843) | stromar |