» »

Prenosnik in utripanje LED

Prenosnik in utripanje LED

SimplD ::

Pozdravljeni. Zanima me, če kdo ve, kaj pomeni, če se ti prenosnik (točneje HP 6715b) noče prižgati, polniti tudi noče, prav tako pa ne kaže, da bi se polnil. Ko pritisnem gumb za vklop, power led zaporedoma utripne 8krat, drugega pa se ne zgodi nič. Brez baterije (le na adapterju) se prenosnik tudi noče prižgati. Ko dam baterijo ven in nazaj noter, power led za trenutek posveti zeleno, nato oranžno. Nekaj sem že gledal po manualu in po forumih, toda istega problema oz. odgovora na to, kaj bi bila težava, nisem zasledil. Zelo zelo upam, da ni šla plata. Če se kdo kaj bolj spozna na take vrste problem, se priporočam, da mi kaj več napiše, kaj mi je storiti. Aja, omenil bi še to, da je bil adapter menjan, pa bi po vseh pravilih moral delovati.
  • spremenil: SimplD ()

ncc2000 ::

zakaj in kdaj si pa menjal adapter?

SimplD ::

Menjal sem ga točno sedaj, ker sem mislil, da je le-ta kriv. Toda sedaj vidim, da se kljub temu ne polni. Kupil sem pa tegale: LINK. Ali je možno, da se laptop ne polni zaradi tega, ker pri polnilcu piše, da je za laptope z ločeno grafiko, moj pa naj bi imel integrirano (ATI Radeon Xpress 1250 do 512-MB shared)?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SimplD ()

ncc2000 ::

mislim, da so tvoji strahovi blizu realnost, žal...
lahko se tudi motim

ko daš bat notri in ga prižgeš pa utripne zato, da ti pove, da je napolnjenost baterije pod pragom, potrebnim za baterijsko delovanje, omrežja pa pc ne čuti

SimplD ::

Uf, si odgovoril preden sem uspel svoj post popraviti. No, napišem še enkrat: Ali je možno, da se laptop ne polni zaradi tega, ker pri polnilcu piše, da je za laptope z ločeno grafiko, moj pa naj bi imel integrirano (ATI Radeon Xpress 1250 do 512-MB shared)?

ncc2000 ::

če je polariteta in napetost kompatibilna s tvojim originalnim polnilcem, po moje ne.

polnilnik se da pomert, če dela in kako dela..

SimplD ::

Bom probal dobit kak adapter, ki je popolnoma isti tistemu, ki je prišel z laptopom. Nazadnje, ko se mi je računalnik izključil, se mi je ravno zaradi prazne baterije, ko pa sem izključen računalnik priklopil na omrežje, se je napaka začela pojavljati. Če pa ni adapter, bo pač treba laptop po kosih prodati ter si omisliti novega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri hp

Oddelek: Pomoč in nasveti
101150 (989) Zheegec
»

HP 6710b ali 6715b? - linux

Oddelek: Kaj kupiti
102101 (1873) jype
»

Grafične kartice z spominom DO 256

Oddelek: Strojna oprema
6835 (775) marjan_h
»

HP Compaq 6715b

Oddelek: Strojna oprema
51052 (1003) zcetrt
»

Prenosnik do 600€

Oddelek: Kaj kupiti
111344 (1065) opeter

Več podobnih tem