» »

Ima kdo BURNproof?

Ima kdo BURNproof?

Stripy ::

Zanima me, ce je kdo srecni latnika Plextorja ali kake druge enote z BURNproofom, in koliko je ta stvar zanesljiva. Mojim prijateljem 8kratno pisanje na raznih CD RW ne deluje. Ali je komu uspelo uniciti kaksen CD na BURNproofu pri 12 ali 16kratni hitrosti?

Horhe ::

Burn Proof rulez...nikol se skuru cd-ja...mi je pa enkrat snemu 20 minut namest 8 ampak cd je bil posnet, pa verjem mi velik snemam :)

TTine ::

Na 16x dela no problem - tocno tako kot pri 12x. Ni problemov nikakrsnih. Opazil pa sem nekaj, ko sem se igral: ce "umetno sprozis" burn proof takrat ko kopiras s CDja na CD tako, da vzames surce CD iz enote in ga potem das nazaj not se burnproof aktivira, vendar napise na CDR vsaj en bad sector. Ce pa pustis cd notr skoz, problemov ni. Edini problem je, ce se ti Windows-i sesujejo med peko:) - sam meni se je to samo 1x zgodilo.
LP
Tine.

DrSergioDJ ::

jest mam plextorcka 12x, burnproof pa to. in zdej me zadnje čase jebe % bufferja ( skoz je na 1%, kar dokaj poveča čas snemanja ), pa vsak cd mi posname tko, da ne dela!!!! čeprov stvar je presneta. Snemam z easy cd creator, ker ce uporablam nerota, mi rabi cca 30 min za cd, to pa ni šans da čakam. Je pa še v garanciji. Se splača na servis pelat???:D
...

Tiger ::

DrSergioDJ: najprej probaj defragmentirat disk, vklopi ali izklopi DMA za CD-R, nato šele nesi enoto nazaj, če res ne bo izboljšav.

DrSergioDJ ::

dma sm ze probavu, bo treba se disk ( čeprov je ganc nov :D )

ker na presnjem disku sm ga lih uspel postimat, da je delal na 100% ( ko suza ), pol sm pa disk zamenu, pa je spet v qurcu
...

msmiha ::

Jas nisem uničil še nobenega CD-ja Pa snemam tudi preko mreže. Pa mi je že računalnik na drugi strani štekno. Ampak ko se je računalik spet zaštartal je pisalo dalje.:DEdio kako lahko CD uničiš je, da ti zaštek tisti računalnik v katerem je pekač
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

sleby ::

DrSergioDJ = iceman ?

sleby ::

Aya .. jest mam tut plexyja 12x pa dela burn proof ql ..

Caboose ::

YOU WANT BURN-PROOF. . . . YOU`LL GET IT:D

If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

msmiha ::

Dajete pa svinsko velike slike not tak da mi stran ful razpotegne;((
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pekac LG GCE-8520B

Oddelek: Kaj kupiti
151325 (1200) rap3r
»

PlextorWriter 12/10/32 SCSI ali 24/10/40 IDE ?!?

391361 (1005) AngelOfDeath
»

kateri cdrw zapisovalnik od teh???

452095 (1533) Quickbeam
»

CD pekača

261554 (1245) G[e]c
»

Kateri CDR kupiti ?