Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik se sam ugasne
Prenosnik se sam ugasne
dynr la ::
Imam prenosnik Toshiba. Piše mi, da je baterija še na 50% ampak se kar naenkrat ugasne in ko ga priklopim nazaj na napajanje mi napiše, da je samo še 4%. Prenosnik je star 4 leta. V čem je problem. Hvala
hojnikb ::
obrablena baterija in zanič onboard kontrolelr, zato ker kaže napačno napolnjenost. Probi skalibrirat zadevo, če bo kej pomagal..
#brezpodpisa
dynr la ::
Sem že nekajkrat spraznu do konca in napolnu do konca pa je še vedno isto. Včasih mi celo napiše, brez polnenja, čeprav imam vklopljen kabel za napajanje....
Han ::
Po štirih letih je večina Li-ion baterij, ki se uporabljajo v prenosnikih, kaput. Nabavi novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15431 (2201) | sh00ter92 |
» | Nakup laptopa prvič in vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (840) | Meizu |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8687 (7196) | Steinkauz |
» | Microsoft: baterije niso problemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13787 (11704) | Bor H |
» | Kako čimbolje ravnati z baterijo od prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3319 (2897) | Pyr0Beast |