Forum » Pomoč in nasveti » Oglasi
Oglasi

x4en0n ::
Pozdravljeni!
Že drugi dan mi ves čas ko brskam po spletu odpira to internetno stran: KLIK in to skoraj vsakič ko kliknem z miško. In potem ko jo hočem zapret mi na novo odpre še dva nova zavihka z isto stranjo. Kako se lahko tega rešim ker mi pije živce.
Hvala
Že drugi dan mi ves čas ko brskam po spletu odpira to internetno stran: KLIK in to skoraj vsakič ko kliknem z miško. In potem ko jo hočem zapret mi na novo odpre še dva nova zavihka z isto stranjo. Kako se lahko tega rešim ker mi pije živce.
Hvala

dottor ::
S tem da zaženeš celoten pregled sistem z antivirusom

Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

x4en0n ::
Sem zagnal avasta in ne najde nič. Pravtako Spybot ne najde nič...
Kaj lahko še storim? Ni mi za formatirat računalnika glih ...
Kaj lahko še storim? Ni mi za formatirat računalnika glih ...

ivan01 ::
Podobno težavo sem tudi sam imel pred kratkim s temi tečnimi oglasi. Kadarkoli sem kliknil na imdb ali youtube, so se te iste reklame začele odpirati v nedogled, kar koli sem kliknil (samo v mozilli firefox je bil problem). Imam naloženega nod32 (smart security 5) in sem s tem pregledal ves sistem, mi je našel neke viruse samo v mapi od Firefoxa. Sem pobrisal tiste datoteke z rač. Od takrat deluje vse brez problema.
Če bo kaj pomagalo.
Lp
Če bo kaj pomagalo.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 560488 (9364) | delavec44 |
» | Magnet na Pirate BayOddelek: Omrežja in internet | 5044 (3980) | Jst |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15019 (10139) | blackmack |
» | Firefox 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6988 (5144) | MKC00 |
» | Trj/Pibesa.A, kaj ta virus narediOddelek: Pomoč in nasveti | 1880 (1448) | Dead_Eye |