Forum » Mobilne tehnologije » Android - kako do dnevnikov (logs) o prenešenih podatkih
Android - kako do dnevnikov (logs) o prenešenih podatkih
Pepper ::
Hoj vsem!
Mogoče kdo ve ali ima android kakšne log-e kamor si zapisuje količino prenešenih podatkov na dnevni/urni bazi? Zakaj to potrebujem? Ker mi je Simobil poslal račun za oktober za dobrih 350€, češ da sem prenesel preveč podatkov, ki jih nisem imel že vključenih v paketu in zdej bi se rad prepričal koliko podatkov je bilo dejansko prenešenih.
tnx
Mogoče kdo ve ali ima android kakšne log-e kamor si zapisuje količino prenešenih podatkov na dnevni/urni bazi? Zakaj to potrebujem? Ker mi je Simobil poslal račun za oktober za dobrih 350€, češ da sem prenesel preveč podatkov, ki jih nisem imel že vključenih v paketu in zdej bi se rad prepričal koliko podatkov je bilo dejansko prenešenih.
tnx
Mavrik ::
Imaš Android 4.0 ali novejši? Si imel sam kakšno aplikacijo nameščeno?
The truth is rarely pure and never simple.
KoMar- ::
Potem ni možno. Povej malo, kakšne aplikacije imaš nameščene. Pa koliko GB podatkov naj bi prenesel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7745 (5648) | black ice |
» | Android aplikacija ob primeru kraje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3516 (3218) | dunda |
» | Povezava mobitel - internetOddelek: Mobilne tehnologije | 1133 (972) | Hayabusa |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20288 (14599) | Jst |