» »

Kje bi našel kakšne starejše manga serije?

Kje bi našel kakšne starejše manga serije?

Dromar ::

LP!

Nisem ziher, kam uvrstit temo, tako da jo bom dal sem.
Preko neta bi rad gledal kakšne starejše mange, predvsem Detective Conan-a, ker sem ga nekoč nekdaj gledal na RTL 2, zdaj pa ni nikjer za dobit.
Po možnosti nemške, lahko tudi angleške, ne bi pa imel podnapisov in japonskega govora.

V kolikor obstaja v nemščini kje, bi tudi kupil zadeve na DVDjih, pa mi ne uspe najti...

Pyromanic ::

Največjo možnost maš kšn nemški amazon, al pa ebay.
P.S. Manga so stripi

mijav7 ::

Tukaj imaš vseh 680 epizod Conana. So pa vse v japonščini+podnapisi. Tudi če bi epizode našel v angleščini ali nemščini, jih je maksimalno 300.

Goran's Blog ::

Drgači pojdi tudi na sloanime forum dobiš koga ki proda mange;)

St235 ::

Prvič, mange so stipi, kar ti iščeš so animeji.

Drugič, če se boš omejil na sinhronizirane animeje boš imel zelo omejeno izbiro, ker velika večina ne vidi zahodnega trga, tisto kar pa je je pa ponavadi izjemno težko dobit. Dostikrat stvari niti niso bile izdane na dvd/blue ray nosilcih. Medtem, ko zadeve z podnapisi z lahkoto najdeš, ker je vse ljubiteljsko prevedeno, pri čemer so prevodi večinoma vrhunski.

Večina animejev pa tudi je prosto dostopna online, ker se japonci ne obremenjujejo s piratiziranjem, ker jim to popolnoma nič ne škodi. Zaplete se poanvadi ravni pri sinhorniziranih zadevah.

Goran's Blog ::

Sinhronizirano je brezveze gledati.
Tudi jaz ko sem bil majhen sem gledal sinhronizirano v Itilijanščini (Ken Shiro, Detectiv Conan, San Pei, Conan, dragon Ball itd..) vendar je s podnapisi in v original japonščini veliko lepše. Pri sinhronizaciji pride ponavadi tudi do spreminjanje prizorov-cenzure (RTL,Itali 1).

dottor ::

Na travniku lahko SUBane animeje cuknete na spodnjem linku:
http://www.nyaa.eu/

Res je da se japonci ne obremenjujejo s piratiziranjem, in da je večina prevodov odličnih. Na linku ki sem ga dal dobiš SUBano v vseh mogočih jezikih (ANG, ESP, RUS, NEM, ITA, ...) celo v slovenščini se najde. Maš pa gor animeje, mange (osebno jih raje berem na mangafox), filme od animejev, soundtrack, slike, ...

Kar se novejših animejev tiče lahko priporočam: Death Note, Fate/Stay Night in Fate Zero (ta se dogaja pred Fate/Stay Night), Mirai Nikki, Stains Gate, Shakogan no Shana, Bleach, Ao no Exorcist, Ben to, High School of Dead, High School DxD, Kiss X Sis, My little sister can be so cute (ne ni hentai), Full metal Alchemist ter Full metal Alchemist Brotherhood, Another, Only Gods Know, Wonderland, Horison on the middle of nowhere pa še kej bi se našlo od tega kar sem gledal. Tukaj imaš za ene 2 leti animejev mir :D

Osebno me čaka še komplet Naruto za pogledat (cela prva sezona (22o epizod) in Shippuuden (283. je aktualna epizoda). Sem gledal tudi nekaj animejev s slovenskimi podnapisi, in spoznaš kako je slovenščina omejen jezik:

Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Goran's Blog ::

VSekakor bi dodal še Naruto, One Piese, Fair Tail, Great Teacher Onizuka(najboljša komedija kar sem jih sedaj videl), Death Note, Sword Art Online in še bi lahko našteval.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Shingeki no kyojin - Attack on Titan (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8816614 (6228) yoco
»

Kateri anime mi priporočate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11215339 (7109) predi
»

Attack on Titan - Live Action (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7013714 (10323) dottor
»

Težave pri angleščini (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5119228 (18493) Phantomeye
»

Anime

Oddelek: Loža
313172 (2768) Goku

Več podobnih tem