Forum » Kaj kupiti » Tablični računalnik, ki podpira Windows
Tablični računalnik, ki podpira Windows
zweistein ::
Mene pa zanima, če se splača kupiti tablico, katero poganja windows 7, npr. http://www.akcija.si/tablicni-racunalni...
Ali se bolj splača kupiti windows 8 tablico in plačati (kar precej) več? Če se, kje iskati najugodnejše ponudbe, kjer tablice ne preplačaš glede na ceno?
Namreč, tablico bi imel za internet, za katerega hočem, da deluje (in da delujejo tudi vse aplikacije) kot, da bi imel prenosnik, v glavnem brezhibno.
Tablico bi rabil v roku pol leta, torej toliko sem pripravljen počakati, da bi vmes padle cene.
Hvala za odgovore
Ali se bolj splača kupiti windows 8 tablico in plačati (kar precej) več? Če se, kje iskati najugodnejše ponudbe, kjer tablice ne preplačaš glede na ceno?
Namreč, tablico bi imel za internet, za katerega hočem, da deluje (in da delujejo tudi vse aplikacije) kot, da bi imel prenosnik, v glavnem brezhibno.
Tablico bi rabil v roku pol leta, torej toliko sem pripravljen počakati, da bi vmes padle cene.
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablica - pomoč prosim :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4160 (3229) | Han |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64009 (30985) | Opkow |
» | Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13868 (12441) | Pithlit |
» | Znanih več podrobnosti o Windows 8 za ARM (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16003 (13607) | Lonsarg |
» | Wacom Bamboo in ostaleOddelek: Zvok in slika | 6138 (3368) | Maya87 |