Forum » Hlajenje in modifikacije » Priporocena temperatura za graficno?
Priporocena temperatura za graficno?
aleksej2 ::
Mam od Canyona Radeona 9600 in me nekej zanima glede njegove priporocljive temperature. V programu SpeedFan mi kaze temperatura za Remo 2 (to naj bi bila graficna) od 58 pa vse tja do 70 stopinj. Do 70 prileze ko zalaufam kako igro ali pa ko s cem drugim obremenim racunalnik. Je to prevec? Koliko je priporocljiva temperatura za tako grafo?
McParson ::
jst pa mam MSI GeForce 6600GT 128-MB in me zanima kolko naj bi bila temperatura pri normalni uporabi???tisti ki jo ima naj prosim odgovori
AMD Athlon64 3200+ soc.754
GigaByte GAK8-NE nf.4
GeForce 6600 GT
1024 Mb RAM (2*512)
160GB Maxtor
LG dvd/+R
TekO ::
aleksej2, ni prevec, je pa že kar vroče. Malo posurfaj pa boš videl, ali pa poglej v navodila, tam mora pisati max °C. Boljše/priporočljivo je imeti seveda čimnižje temperature Pa odvisno je od navijanja, če imaš navito grafično, ni najbolje imeti nekaj malo °C pod kritično mejo.
@McParson, sicer nimam te grafe, sem jih pa že videl delovati in so imele tam okoli 50-60°C v idle.
@McParson, sicer nimam te grafe, sem jih pa že videl delovati in so imele tam okoli 50-60°C v idle.
Ideas are bulletproof.
Yoni ::
moj navit radeon 9600pro ima neobremenjen okrog 32-33 stopinj celzija....ko pa laufam kako špilo pa prileze tja do 50...maksimalno 55 stopinj...
gor je pa stock kuler....
gor je pa stock kuler....
everyone ::
S katerim programom pa gledate temperaturo grafične kartice. Sam imam Radeon 9800SE AIW.
Yoni ::
jaz to odčitavam v programu V-Tuner 2....to je program od gigabyta(ker je njihova grafa)...je za odčitat temperaturo, spreminjat frekvence(navijat ), za regulirat obrate venta na grafi...
kuglvinkl ::
Meni Vtuner 2 reboota kišto, takoj ob zagonu. Imam pa WIn2k. Smola.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Q6600 tempOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2620 (1423) | axee |
» | Varčna žarnica za branjeOddelek: Loža | 2182 (2024) | Avenger |
» | Hlajenje JederOddelek: Hlajenje in modifikacije | 892 (892) | sebi7 |
» | Temperatura grafične karticeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3306 (3114) | obadek |
» | informacije o SpeedFanuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1585 (1217) | Spajky |