Forum » Omrežja in internet » Youtube copyright?
Youtube copyright?
Pesimist ::
Za zacetek. Z youtuba sem downloadal 100+ videospotov, vecina od VEVO, kateri by design ne delujejo na Samsung smart tv youtube app!
Zato sem jih pac seenkrat uploadal pod drugi youtube account kot private playlisto.
Seveda takoj zaznajo Matched third party content, in ti ponudi da priznaš oz izjaviš, da se ne strinjas in imas vec opcij zakaj menis tako. Tipična pać, da ne služiš, privat...
Kaj je tu najbolse naret?
edit: zaj opazam tudi, je ze ene označlo kot blocked in some countrys. Mogoce tudi na tv nebo htelo....
Zato sem jih pac seenkrat uploadal pod drugi youtube account kot private playlisto.
Seveda takoj zaznajo Matched third party content, in ti ponudi da priznaš oz izjaviš, da se ne strinjas in imas vec opcij zakaj menis tako. Tipična pać, da ne služiš, privat...
Kaj je tu najbolse naret?
edit: zaj opazam tudi, je ze ene označlo kot blocked in some countrys. Mogoce tudi na tv nebo htelo....
- spremenilo: Pesimist ()
XeonAdvanced ::
Ja vsekakor, če zazna neko pesem, te opozori, če imaš avtorske pravice...
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz 16MB L2 Cache|Sapphire HD6850
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
Pesimist ::
dvomim. Pomoje moram samo priznat pa dat pod private. Pa bo tesko kdo kaj prijavo. Al si pa reje dam na usb klucek. hm...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Američani v praksi spoznavajo pomen nevtralnosti spleta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 22434 (18521) | Vlayke |
» | Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17464 (16144) | imagodei |
» | Poraba rama pri brskanju po netuOddelek: Kaj kupiti | 4474 (3468) | BorutK-73 |
» | 352 evrov za prenos treh skladb (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 17892 (14474) | zmaugy |
» | EU bo investirala 9,2 milijarde v širokopasovni internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25866 (22485) | BlueRunner |