Forum » Operacijski sistemi » kako do gesla v xp?
kako do gesla v xp?
ngc2392 ::
samo vprašanje...nimam še tega problema. če uporabnik, ki je skrbnik, pozabi geslo, kako ga spremeniti? kot skrbnik (admninistrator) se sicer lahko prijavim, a kako spremeniti geslo? seveda, če izpustimo še obvezno vprašanje, ki ga ponudi (pa tudi tega ni vpisal). pobrišeš uporabnika in ga na novo narediš?
andrej ::
kako mislis slovensko? ce si logiran in pozabil svojo geslo odpres Computer Management konzolo, potem gres v Local Users and Groups, itd...
Al mislis kaj drugega?
Al mislis kaj drugega?
franc3e ::
sem zabluzil andre-sem mislil spremembo gesla v xp-doma v winsih??
Mogoče veš zakaj ne morem več do pomoči v xp? sem kaj zbrisal-ne odpre mi namreč nič.
Mogoče veš zakaj ne morem več do pomoči v xp? sem kaj zbrisal-ne odpre mi namreč nič.
Japonski ::
Jaz pa mam ta problem da nevem vec gesla od svojega mejla in ftp-ja, vendar vsi programi ki jih uporablljam to vedo, me pa zanima ce jih lahko kako "pogiclam" da bi se to stvar meni zaupali tako kot sem prej jaz njim.
Res me mantra ta zadeva, hvala za pomoc!
Res me mantra ta zadeva, hvala za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1903 (1683) | smrekca |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1605 (1447) | slokii |
» | povezava med dvema računalnikoma z limited userjiOddelek: Omrežja in internet | 1542 (1464) | pirx |
» | Mreža v winxp noče več delatOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (976) | ToniT |
» | Windows Xp telnet problemOddelek: Operacijski sistemi | 1208 (1148) | Sci-Fi |