Forum » Operacijski sistemi » Kater editor pod linuxom
Kater editor pod linuxom
shock ::
Imam RH 9.0 (samo konzolo in nič drugega), kater editor za spreminjanje datotek mi priporočate?
root987 ::
Obstajata pa tudi še Joe in Nano. Meni sta obadva všeč(ko pride do dela z konzolo).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
jlpktnst ::
če iščeš preproščino - midnight commander (mc), preprost, uporaben, lahek za naučit, v osnovi je interaktivni file manager (kot norton commander ali windows(total) commander) za text mode, ima pa tudi dovolj uporaben editor (nič posebnega sicer).
LP
LP
root987 ::
Men nikdar ni Vi-ja sicer uspel zakapirat. Ne vem zakaj...Verjetno premalo časa imel za eksperimentiranje, pa tudi ko sem ga že našel, sem se prav lepo udomačil na Nano-tu in Joe.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Rumko ::
probi ed
j/k vi je najboljse kar je, je povsod kjer sm se biu, pa zelo uporaben, pa tud ... no vsaj men, lep in preprost
j/k vi je najboljse kar je, je povsod kjer sm se biu, pa zelo uporaben, pa tud ... no vsaj men, lep in preprost
dr.J ::
vi je zakon!
Več izkušenj kot imaš, bolj ga ceniš. Zmore namreč ogromno.
Več izkušenj kot imaš, bolj ga ceniš. Zmore namreč ogromno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
cryptozaver ::
Ja vi je res zakon saj deluje na vseh *ux ih. Samo dokler se ga ne navadis je pa res mal tezav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | To vim or not to vim - v RESNIH firmah (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10621 (8171) | rokp |
» | html urejevalnikOddelek: Izdelava spletišč | 2046 (1697) | Kocka |
» | Pomoč pri vaji - Linux UbuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1250 (972) | Ciklamen |
» | Pipin odprti termin: Urejevalnik ViOddelek: Novice / Kiberpipa | 3697 (2286) | Jernej88_ |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4427 (3707) | R33D3M33R |