Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne zazna tipkovnice (boot problem)...
Računalnik ne zazna tipkovnice (boot problem)...
andraz2112 ::
Lepo pozdravljeni,
eno vprašanje na hitrco? Sem se odločil, da si nanovo naložim računalnik. Ko prižgem računalnik, lahko pridem v BIOS in nastavim primary boot device, ko naredim restart in pride računalnik do boot-a in napiše press enter to boot from device, pa mi tipkovnice ne zazna. In ne morem potrditi boot-a z optične enote.
Ima mogoče kdo kakšno idejo? :) sem probal že z drugimi tipkovnicami pa tudi ne dela. V računalnik sem vgradil tudi nov disk, ki sem ga zamenjal s starim, samo mislim da to nebi smelo vplivati, ali pač?
eno vprašanje na hitrco? Sem se odločil, da si nanovo naložim računalnik. Ko prižgem računalnik, lahko pridem v BIOS in nastavim primary boot device, ko naredim restart in pride računalnik do boot-a in napiše press enter to boot from device, pa mi tipkovnice ne zazna. In ne morem potrditi boot-a z optične enote.
Ima mogoče kdo kakšno idejo? :) sem probal že z drugimi tipkovnicami pa tudi ne dela. V računalnik sem vgradil tudi nov disk, ki sem ga zamenjal s starim, samo mislim da to nebi smelo vplivati, ali pač?
krispe ::
Jaz sem imel nekaj let nazaj enak problem, samo se več ne spomnim kako točno sem ga rešil, vem da sem v BIOSU nastavljal nekaj za USB 2.0.
Probaj nastavit USB 2.0 funkcije na enable, ali nekaj podobnega.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
Aha bom poskusil, hvala :)
Samo ni mi čist jasno, ker tipkovnica v BIOS-u deluje normalno :D
Samo ni mi čist jasno, ker tipkovnica v BIOS-u deluje normalno :D
Jaz sem imel nekaj let nazaj enak problem, samo se več ne spomnim kako točno sem ga rešil, vem da sem v BIOSU nastavljal nekaj za USB 2.0.
Najlepša hvala za to pomoč :D rešil zadevo, tak da se že nalaga ;)
Lep dan še naprej,
Andraž
krispe ::
andraz2112 je izjavil:
Najlepša hvala za to pomoč :D rešil zadevo, tak da se že nalaga ;)
Lep dan še naprej,
Andraž
No super
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem usb 3.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1573) | Han |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10814 (8328) | krepki |
» | Instalacija windows iz usbOddelek: Operacijski sistemi | 2580 (2304) | MrStein |
» | Vtaknem USB --> PC se obesiOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1312) | hojnikb |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3261 (2641) | ManDriver |