Forum » Slo-Tech » Smajliji se šalijo z mano
Smajliji se šalijo z mano
Blup ::
Ko pišem novo temo v forumi in prtisnem kkšnga smeškota, se mi ta nariše čist na kocu teksta, al pa v najhujšem primeru celo zbriše tekst in se sam smeško nariše....
... verjeli ali ne... ampak to me res moti...
Imam netscape 7 in XP ....
... no Primož, kaj je to? sm edini, ki se mi to dogaja?
Blup
... verjeli ali ne... ampak to me res moti...
Imam netscape 7 in XP ....
... no Primož, kaj je to? sm edini, ki se mi to dogaja?
Blup
- spremenil: Tomi ()
BaRtMaN ::
Ne. Isto se mi dogaja z vsem tekstom, ki ga vnašam preko JavaScripta (sivih gumbov). Opera pač. One must learn to deal with it. And to write HTML by hand.
Gandalfar ::
Meni v zadnji mozilli dobro deluje. Sicer pa opazam neke cudne anomalije smajlijev po forumu. It will be investigated.
Primoz ::
Meni v zadnjem buildu od Mozille dela ok.. Opero moram pa še instalirat (sporočim, ko jo bom)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
BaRtMaN ::
V Operi je S-T bogi. Še posebej v 7ki, ki zelo čudno prilagaja širino menijev pb strani, tako da so razmerja tudi 1:1:1! Poleg tega mi prikaže input box za tekst poponoma črn, kar je glavni razlog, zakaj sem takoj zletel nazaj na verzijo 6.05.
Blup ::
Primož oz kdorkoli... kera pa je zadnja mozila? Jst mam 5 pa mi čist nč ne dela k pišem posta... karkoli kliknem mi vrže na konce teksta....
... dejte tole popravt... čene vs bom tožu, da me silte k uporabi MS izdelkov
p.s. dejt narest anketo mal, kok ludi uporabla IE pa kok NN pa Opera in podobne igračke... sam uporablam NN 7.01 in se mu res ne mislm odpovedat
Blup
... dejte tole popravt... čene vs bom tožu, da me silte k uporabi MS izdelkov
p.s. dejt narest anketo mal, kok ludi uporabla IE pa kok NN pa Opera in podobne igračke... sam uporablam NN 7.01 in se mu res ne mislm odpovedat
Blup
Gandalfar ::
ehm?
Jaz uporabljam Mozillo 1.3b in slo-tech cisto lepo funkcionira.
Konquerer je pa cisto druga zgodba..
Jaz uporabljam Mozillo 1.3b in slo-tech cisto lepo funkcionira.
Konquerer je pa cisto druga zgodba..
ali3n ::
Meni se dogaja enako kot Blup-u... smeškoti grejo na konec teksta (na sam konec, ne na konec vrstice)
Enako se dogaja ob vnosu povezav, slik, maila,....
Mozilla 1,3b sparjena na Win2k SP3
Enako se dogaja ob vnosu povezav, slik, maila,....
Mozilla 1,3b sparjena na Win2k SP3
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 521817 (527) | velikBrokoli |
» | Windovs 7 in disketnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2666 (1766) | staher |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9701 (9701) | moj_nick |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3284 (3284) | CaqKa |
» | zelena slikaOddelek: Zvok in slika | 1315 (1201) | Popaj |