Forum » Omrežja in internet » Prosim pomoč, WiFi ne dela
Prosim pomoč, WiFi ne dela
mouse_3 ::
Živjo, na svojem mobitelu Sony Ericsson WT19i mi je WiFi prenehal delovati.Ko ga vključim, je vklopljen za cca. 30 sekund, potem se avtomatsko izklopi, omrežij pa mi sploh ne pokaže.V nastavitvah naj bi vse štimalo...Kaj naj naredim?:/
primozzzz ::
Kaj pa povrnitev tovarniških nastavitev? seveda, če si vse ostALO že sprobal..
edit: a z drugim telefon dela OK ?
edit: a z drugim telefon dela OK ?
NI PODPISA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primozzzz ()
Hmmm.. Probaj se povezat še na kakšen drug WIFI.. A "3G" povezava dela OK?
Če je telefon še v garanciji ga odnesi na popravilo.. Vsaj jaz bi to naredil, če se ne poveže na nobeno WIFi omrežje ..
Če je telefon še v garanciji ga odnesi na popravilo.. Vsaj jaz bi to naredil, če se ne poveže na nobeno WIFi omrežje ..
NI PODPISA
Hmmm.. Probaj se povezat še na kakšen drug WIFI..
^^ ^^
WIFI mora delat tudi brez vstavljene SIM kartice (tko da SIM nima vpliva)
Lahko probaš edino brez pomnilniške kartice (mogoče kak program kaj blokira?)
NI PODPISA
maxipin ::
Si poskusil narediti upgrade?
Sem zasledil da je bilo kar nekaj težav s tem wi-fi. Poglej če ti bo pomagalo to:
http://talk.sonymobile.com/thread/50907
Sem zasledil da je bilo kar nekaj težav s tem wi-fi. Poglej če ti bo pomagalo to:
http://talk.sonymobile.com/thread/50907
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi ne dela po posodobitvi firmware FritzBoxOddelek: Strojna oprema | 1091 (703) | Vuli |
» | 4G omrežje na Samsungu mi ne dela večOddelek: Mobilne tehnologije | 5071 (4549) | Skyfall |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12916 (9994) | Anaa1 |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39875 (27103) | Vajenc |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35708 (16863) | errhec |