Forum » Omrežja in internet » Cisco Certifikati - Samoučenje
Cisco Certifikati - Samoučenje
FiR3F0X ::
Pozdravljeni!
V načrtu imam opravljanje Cisco certifikatov. Zanima me če je možno tudi doma se naučit ali je pretežko? Ima kdo izkušnje s tem?
LP, Jan
V načrtu imam opravljanje Cisco certifikatov. Zanima me če je možno tudi doma se naučit ali je pretežko? Ima kdo izkušnje s tem?
LP, Jan
Cosmo ::
Lahko se naučiš tudi doma. Potrebuješ dobro knjigo - npr. od Lammle-ja ali Odom-a (obširnejša) in simulator, npr. Packet Tracer.
Če si začetnik pa ti bolj priporočam udeležbo na Network Academy na FE (LJ) ali FERI (MB).
Če si začetnik pa ti bolj priporočam udeležbo na Network Academy na FE (LJ) ali FERI (MB).
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
FiR3F0X ::
Na omrežja se spoznam kar dobro tako da to nebi smel biti problem. Graphical Network Simulator je ok zadeva za učenje ?
tony1 ::
Morda sem staromoden, ampak ne maram simulatorjev. Na ebayju si kupi CCNA kit - komplet dveh Cisco 2500 routerjev z WAN simulacijskim kablom (vse skupaj stane drobiž). Fajn bi bil še kakšen switch, ampak glede na ceno se vsaj včasih to niti ni splačalo.
Rabiš še literaturo, priporočam Todda Lammla (založba Sybex).
Več naših faksov ima tudi Cisco predavanja (poguglaj za Cisco academy), kjer se jemlje isto snov kot za certifikate. Nekje 2x na leto ima firma NIL v Lj tudi brezplačno predavanje CCNA bootcamp (za študente).
Rabiš še literaturo, priporočam Todda Lammla (založba Sybex).
Več naših faksov ima tudi Cisco predavanja (poguglaj za Cisco academy), kjer se jemlje isto snov kot za certifikate. Nekje 2x na leto ima firma NIL v Lj tudi brezplačno predavanje CCNA bootcamp (za študente).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vstop v svet Network AdministratorjaOddelek: Loža | 3726 (2253) | tony1 |
» | Certifikati CCNA in CompaTIA A+Oddelek: Pomoč in nasveti | 6362 (5884) | FS8384 |
» | Kaj kupiti za domače učenje in ustvarjanje (mrežna oprema)Oddelek: Omrežja in internet | 1957 (1288) | maxipin |
» | Brezplačen Cisco CCNA tečajOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7042 (4760) | Johnyboy7 |