Forum » Pomoč in nasveti » Telefon ne zazna povsem micro SD kartice
Telefon ne zazna povsem micro SD kartice
Evil mind ::
Kupil sem novo micro SD kartico Kingston 32GB in vstavil v Samsunga Galaxy S advance. Na vrhu zaslona se je sicer izpisalo bralnik za medije... ampak če želim kartico poiskati v file managerju je ni, prav tako je ni v nastavitvah ali kjer koli drugje. Kartica sicer deluje, ker sem jo preveril s čitalnikom za kartice na prenosniku, pred to kartico sem imel eno 2 GB od Nokijinega telefona, ki je normalno delovala. Kartica je formatirana v FAT 32 in na telefonu imam android 2.3.6.
- spremenil: Gandalfar ()
Evil mind ::
Zgleda, da sem premalo noter potisnil kartico kljub temu da je zaskočila. Ampak sedaj dela. Bo drugič treba bit malo bolj pozoren :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljanska urbana, plačevanje s karticoOddelek: Loža | 3215 (2991) | metalc |
» | Težava z SD kartico na telefonuOddelek: Pomoč in nasveti | 845 (673) | andromedar |
» | Kupil pokvarjen telefon - garancija ne velja - kaj storiti?Oddelek: Loža | 6846 (5869) | slomakita |
» | Prodaja rabljenega mobilnega aparata obvezna oprema mora biti zraven ?Oddelek: Loža | 2012 (1562) | St235 |
» | SE Z1010 in nalaganje .jar iger?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1390 (1143) | SleepLess |