Forum » Problemi človeštva » Odštevanje do padca
Odštevanje do padca
Temo vidijo: vsi
mtosev ::
bomo vidli, če bodo skup dolgo zdržali. Virant/DL ni preveč "compatible" z PS in njihovim idejami, projekti
še bo zanimivo
še bo zanimivo
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Ramon dekers ::
Večji gradbinci so šli v stečaj, ampak manjših gradbincev je še cel kup. Jaz ne vidim nobenega problema, da se ne bi nadaljevalo z infrastrukturo. Če ne avtoceste pa posodobitev vodovodnega omrežja, novi daljnovodi, optika, plinovodi, kanalizacija, itd.. Tega je cel kup.
Ja ampak večji, ki jih ni lahko dajo nižje ponudbe, in dobijo ugodnejša posojila. Pač narod glup se tega ne zaveda.
Avstrijci pa poleg tega najemajo še svoje podizvjalce in dobavitelje, še posebno če je lastnik gradbenega podjetja banka, dobavitelji pa so komitenti te banke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Lonsarg ::
Azgard> Vse od osamosvojitve srbi počasi prevzemajo strateška mesta v naši državi, to je pač dejstvo.
To je totalna idiotarija.
Mam informacije iz prve roke, da na veliko žalost ni idiotarija... Zdravniki so najbolj na udaru z postavitvijo srbov na položaje, ker se srbom rit lizajoča politika boji politične moči zdravnikov, pa jim z tem manjšajo moč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
dstr17_ ::
Ja ampak večji, ki jih ni lahko dajo nižje ponudbe, in dobijo ugodnejša posojila.Večji se sploh ne spravljajo v majhne lokalne posle, ampak iščejo velike.
-valvoline- ::
Večji gradbinci so šli v stečaj, ampak manjših gradbincev je še cel kup. Jaz ne vidim nobenega problema, da se ne bi nadaljevalo z infrastrukturo. Če ne avtoceste pa posodobitev vodovodnega omrežja, novi daljnovodi, optika, plinovodi, kanalizacija, itd.. Tega je cel kup.
Še enkrat te sprašujem,a bi ti lopato in kramp za 3e na uro? Ali misliš da je avtohtoni Slovenski folk pripravljen poprejet krampa in lopato za 3e na uro,oz karkoli povezanega z gradbeništvom?
še enkrat: je zoki že odstopil? nič nisem slišal o tem samo o bratuškovi in njenem programu. zoki več ni zanimiv al????
Večji se sploh ne spravljajo v majhne lokalne posle, ampak iščejo velike.
Uf, uf ne piši neumnosti. Oni bi obnavljali že vsako šolo.
Ali misliš da je avtohtoni Slovenski folk pripravljen poprejet krampa in lopato za 3e na uro,oz karkoli povezanega z gradbeništvom?Seveda je.
velika večina mladih neAli misliš da je avtohtoni Slovenski folk pripravljen poprejet krampa in lopato za 3e na uro,oz karkoli povezanega z gradbeništvom?Seveda je.
Looooooka ::
Velikost drzavnega posla je premosorazmerna s stevilom strani pri dokumentaciji. Vec je spises vecji je projekt.
Pa tud ce gradis skret na strbunk tistmu modelu ob hrvaski meji
Pa tud ce gradis skret na strbunk tistmu modelu ob hrvaski meji
Ramon dekers je izjavil:
Čudno, da je ne, če pa je vse slovenske uničil armagedon.Večji se sploh ne spravljajo v majhne lokalne posle, ampak iščejo velike.
Uf, uf ne piši neumnosti. Oni bi obnavljali že vsako šolo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Cervantes ()
Valvoline a s 3 euri na uro lahko preživiš v Sloveniji? No ja če si brez avta in hodiš na delo peš.
Čakaj še malo, armagadon je tik pred vrati, ti povem iz prve roke, kako v podnu so tudi mala podjetja, ki posojil ne dobijo, naročil pa ni.
Bratuvšak help us. Zdej pa pumpat JS.
Čudno, da je ne, če pa je vse slovenske uničil armagedon.
Čakaj še malo, armagadon je tik pred vrati, ti povem iz prve roke, kako v podnu so tudi mala podjetja, ki posojil ne dobijo, naročil pa ni.
Looooooka ::
To samo zato, ker so kupili streho za 2 milijona eurov in ne 4
100 let stari kozolci, ki se kar stojijo, so pa pac izjema, ki potrjuje to pravilo.
100 let stari kozolci, ki se kar stojijo, so pa pac izjema, ki potrjuje to pravilo.
Čakaj še malo, armagadon je tik pred vrati, ti povem iz prve roke, kako v podnu so tudi mala podjetja, ki posojil ne dobijo, naročil pa ni.Posojil ne dobijo zaradi kreditnega krča, naročila pa zato ker je država zanemarila infrastrukturo.
Ramon dekers je izjavil:
Valvoline a s 3 euri na uro lahko preživiš v Sloveniji? No ja če si brez avta in hodiš na delo peš.
Čudno, da je ne, če pa je vse slovenske uničil armagedon.
Realnost je takšna kot je,šipci delajo celo za 2e na uro,verjel ali ne.
Čakaj še malo, armagadon je tik pred vrati, ti povem iz prve roke, kako v podnu so tudi mala podjetja, ki posojil ne dobijo, naročil pa ni.Posojil ne dobijo zaradi kreditnega krča, naročila pa zato ker je država zanemarila infrastrukturo.
In kaj bi mi kot podjetniku pomagalo posojilo,če ni dela in ni naročil?
Potem delajo na črno, kar se ne sme.
Saj to je slovenski nacionalni šport,poleg odpiranja ciperskih in lihtenštajnskih računov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
me zanima kakšno bo stanje čez eno leto. na napovedi nekaterih ljudi tukaj bi v manj kot enemu letu rabile v sloveniji cveteti rožice, vsi bodo redno dobili plačilo, problemi z bankami bodo izginili,..
ker je pač edina ovira za uspeh SLO JJ. zdaj ko ga več ni bo vse cool in OK
ker je pač edina ovira za uspeh SLO JJ. zdaj ko ga več ni bo vse cool in OK
In kaj bi mi kot podjetniku pomagalo posojilo,če ni dela in ni naročil?Saj pravim, da mora država začeti spet vlagati v infrastrukturo.
Saj to je slovenski nacionalni šport,poleg odpiranja ciperskih računov.Pa ne sme biti več. Pravno državo je treba spoštovati.
In kaj bi mi kot podjetniku pomagalo posojilo,če ni dela in ni naročil?
Nough said. In oni vidijo rešitve v malih podjetjih. My ass.
na napovedi nekaterih ljudi tukajNihče ni nič napovedal, razen desničarjev ki se še niso čisto dobro priklopili na padec Janše.
sn ciljal na jypeta.
da je edina ovira oz glavna ovira za razvoj SLO JJ.
Zgodovina sprememb…
Saj pravim, da mora država začeti spet vlagati v infrastrukturo.
Smo v EU. objaviti je treba javni razpis, izbran bo najcenejši ponudnik. Kateri misliš da bo dal nižjo ceno, avstrijec ali slovenec?
Saj to je slovenski nacionalni šport,poleg odpiranja ciperskih in lihtenštajnskih računov.
A ti lahko preživiš s 3EUR na uro? Jaz ne morem. Sicer pa tisti šiptarji živijo v 40m2 stanovanjih, vode tople ni, skupaj pa jih je po 5 ali več. Jedo 2x na dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
da je edina ovira oz glavna ovira za razvoj SLO JJ.Ja saj to ima pa prav. Zdaj te ovire ni več, zdaj se lahko začne z vsebinskim delom.
In kaj bi mi kot podjetniku pomagalo posojilo,če ni dela in ni naročil?Saj pravim, da mora država začeti spet vlagati v infrastrukturo.
Saj to je slovenski nacionalni šport,poleg odpiranja ciperskih računov.Pa ne sme biti več. Pravno državo je treba spoštovati.
Jaz pravim da bi bilo bolj koristno če bi sposojene milijarde nakazali kar folku na TRRjih. Tako bi vsaj vsi mel nekaj od milijardnih pufov,in ne samo posvečena elita in gradbena mafija.
smeh, če kdo resno misli, da bo zdaj pa kr naenkrat vse ok in podobno.
Kateri misliš da bo dal nižjo ceno, avstrijec ali slovenec?Pomoje slovenec, ker ima nižje stroške z delovno silo.
Jaz pravim da bi bilo bolj koristno če bi sposojene milijarde nakazali kar folku na TRRjih.To je tudi ena od možnih rešitev: namreč s tem povečaš potrošnjo in zmanjšaš dolgove v zasebnem sektorju. Če bo katerakoli stranka to resno predlagala jo bom podprl.
Kera delovna sila,Ti? Tvoji prijatelji in žlahta? Kdo?Tisoče brezposelnih, ki bi delali tudi za minimalno plačo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dstr17_ ()
Jaz pravim da bi bilo bolj koristno če bi sposojene milijarde nakazali kar folku na TRRjih.To je tudi ena od možnih rešitev: namreč s tem povečaš potrošnjo in zmanjšaš dolgove v zasebnem sektorju. Če bo katerakoli stranka to resno predlagala jo bom podprl.
Jah,problem je ker bo ves denar v zelo kratkem času izpuhtel,saj po trgovinah ne vidiš nič made in Slovenija.Kapiš?
Pomoje slovenec, ker ima nižje stroške z delovno silo.
Ups, si se malo uštel. Je tu še material in zopet poceni posojila ki jih dobijo avstrijci.
Kera delovna sila,Ti? Tvoji prijatelji in žlahta? Kdo?Tisoče brezposelnih, ki bi delali tudi za minimalno plačo.
Ne bodo,sploh pa v gradbeništvu ne,tako k ti ne boš.
resno se bom smejal, če bo čez kakšno leto dni država v enakem oz podobno slabem položaju kot je sedaj.
Jah,problem je ker bo ves denar v zelo kratkem času izpuhtel,saj po trgovinah ne vidiš nič made in Slovenija.Kapiš?Denar bo izpuhtel v slovenska podjetja, kar zažene gospodarstvo. Pa še zmanjšajo se krediti gospodinjstev, kar je spet pozitivno.
Ti si verjetno to naključno rekel, ampak med nekaterimi ekonomisti se preigrava tudi ta možnost.
Zgodovina sprememb…
Jah,problem je ker bo ves denar v zelo kratkem času izpuhtel,saj po trgovinah ne vidiš nič made in Slovenija.Kapiš?
Jure pravi da proizvodnja ni pomembna!
resno se bom smejal, če bo čez kakšno leto dni država v enakem oz podobno slabem položaju kot je sedaj.
Še slabše bo.
si ne upam napovedati. bomo pa vidli.
na srečo nisem za nikogar šel voliti na prejšnjih volitvah in mi je vseeno, če se politiki pobijejo med seboj
na srečo nisem za nikogar šel voliti na prejšnjih volitvah in mi je vseeno, če se politiki pobijejo med seboj
Zgodovina sprememb…
Denar bo izpuhtel v slovenska podjetja, kar zažene gospodarstvo. Pa še zmanjšajo se krediti gospodinjstev, kar je spet pozitivno.
KATERA SLOVENSKA PODJETJA? In katero panogo? Resno me zanima tole.
Jah vsa, ki poslujejo v Sloveniji. Vse panoge, ki se tičejo zasebne potrošnje: živila, avtomobilske, trg nepremičnin, tehnični izdelki,... Pač vse kar ljudje kupujejo.
Ampak to je zgolj teoretična možnost, ker nobena vlada nima jajc, da bi kaj takega zares izvedla.
Ampak to je zgolj teoretična možnost, ker nobena vlada nima jajc, da bi kaj takega zares izvedla.
Zgodovina sprememb…
zoki je imel velikopotezne ideje kako bo rešil SLO. bomo vidli kaj bo zdaj bratuškova.
mislim, da bi bil tehnični mandatar dosti boljša rešitev
Zgodovina sprememb…
Pač vse kar ljudje kupujejo.
Smešen si. Poglej si samo kmete kjer v Ajdovščini sploh nimajo nikomur več prodajati izdelkov, recimo kmete kjer preživijo samo največji in dobijo največ subvencij, mali pa propadajo, enako je z malimi podjetji. Enostavno ni rešitve.
Saj ne more diktirati prostemu trgu.
zoki je imel velikopotezne ideje kako bo rešil SLO. bomo vidli kaj bo zdaj bratuškova.
Zapufat Slovenijo do bridkega konca,in nafilat ciperskih računov Jankovičeve kaste.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Zapufat Slovenijo do bridkega konca.
Agree, ampak ti boš prvi padel, javni sektor pa bo imel plačo vedno 15 ega v mesecu:). Banke se bodo pa še naprej filale.
Enostavno ni rešitve.Ti si pesimist, ne pa realist. Realistično gledano obstajajo rešitve. Ampak če boš pesimistično gledal pa verjamem, da jih ne vidiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Volitve 2011 (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Problemi človeštva | 172178 (144200) | Ziga Dolhar |
» | SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stran (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15078 (10890) | Buggy |