» »

SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stranke?

SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stranke?

«
1
2

TekO ::

Prvo kot prvo, lahko bi dal to v temo o političnih strankah, ampak ker sem mnenja, da je dosti ljudi, ki jih ne zanima politika, tole bi jih pa vseeno uspelo zanimati, sem se odločil da naredim kar novo temo.

Torej, včeraj zvečer malo čekiram RTVSLO in vidim članek Slovenija peto najbolj zdravo gospodarstvo v območju evra.
Ker me gospodarstvo na splošno zanima sem ga prebral in potem tudi komentarje. Na mojo nezadovoljstvo pa sem hitro opazil, da so se komentarji nanašali na (spet) bolj kot ne, politične spopade in strankarska hvaljenja, nič novega pač.
Šele kasneje, po podrobnejšem branju, pa so mi v uč padli, zelo podobni profili, ki so komentirali zelo podobno vsebino.

In sicer:

timcek.veseli
# 16. november 2011 ob 16:44
"SDS je zaslužen za dober položaj Slovenije, ki pa je vzadnjih treh pod vlado Pahorja žal bledel.
SDS 50+ na volitvah in Slovenija se bo počasi spet postavila na noge!"

timcek.veseli
# 16. november 2011 ob 20:11
Po zamenjavi vlade SDS je šlo vse samo še navzdol... Skratka privoščili smo si napako, ki si jo ne bi smeli...sedaj pa smo kjer smo ...


lepa spelca
# 16. november 2011 ob 16:46
SDS za boljšo prihodnost! SDS je že dosegla gospodarsko rast in to ji lahko in verjamem, da ji tudi bo v naslednjem mandatu!


Celo odgovarjajo drugim uporabnikom (STRIKE-u in Jakob Malemu..)

bodimo_razumni
# 16. november 2011 ob 16:50
STRIKE
SDS ima program in o tem se da pisati, ne pa pristaši novih list, ki samo pjuvajo, argumentov pa tako ali tako nimajo ne zase ne proti nasprotnikom... Res je vsi vemo kako je...vemo kdo sadi rožice in kdo je realen in hkrati sposoben rešiti oz. končno začeti reševati probleme!


mirna.vest
# 16. november 2011 ob 16:56
Jakob Mali
Spoštovano osebnost kot je JJ si lahko človek samo želi spoznati, sploh po tistem kar vidiš na soočenjih. Velik človek, ki je tudi mednarodno zelo spoštovan!

Kakšne nemočne komentarje imate, res smešno ...


Domoljubna
# 16. november 2011 ob 17:11
Slovenija je visoko zato, ker je Janša dobro spodbujal podjetja, da so rasla, a ker kasneje Pahor ni nadeljeval z začrtanim delom, zaspal na protikriznih ukrepih, ignoriral troblenje opozicije, da so le ti potrebni in tako pomoril vsa podjetja, ki niso briljirala in ostala so zgolj najboljša podjetja. Tako misel sem nekje že zasledil in normalno je, da imamo danes zdravo gospodarstvo, saj podjetij s slabšimi razultati ni več, ljudej pa so na cesti, namesto, da bi vsaj pol takih podjetij rešili s tem, da bi jim dali olajšave in spodbude v težkih časih, smo jih raje prisilili v samomor s krediti, ki jih niso mogli vrniti....


Kar je najbolj zanimivo, je, da so bili vsi našteti profili, ustvarjeni dne 21.10. 2011.
timcek_veseli, lepa spelca, bodimo_razumni, mirna_vest, domoljubna
Očitno več kot samo naključje.
In kot da teh ne bi bilo dovolj sem našel še 2 uporabnika, ki pa sicer na prvi pogled nista tako očitna. Tudi stil pisanja imata drugačen od zgornjih profilov.

iurant
# 16. november 2011 ob 17:22
Vglavnem Pahor ne more biti in tudi ni zaslužen za ta razultat, sicer pa je to samo in zgolj en pokazatelj, kaj pa ostali?
Pod Janšo smo rasli v BDP 3% hitreje, kot EU povprečje, Janša nadoknadil razvojni zaostanek, Pahor ga povsem izničil, tuje investicije so močno padle pod Pahorjem, inovacij praktično ni več, brezposelnost je narasla za 60k, kazalnik gospodarske klime (ECI) smo pod Janšo bili na 4. mestu, danes smo na 19. mestu od 27. , pri konkurenčnosti države smo pri Pahorju izgubili 20 mest, javni dolg se je podvojil (iz 21.9 na 45.2% BDP) iz 8,2 na 16,4 milijarde pod pahorjem (za 8,2), pod Janšo zgolj za 0,9 milijarde evrov, izvoz je leta 2009 padel za 17%, koliko je šele danes, da nadaljujem o stečajih, zamudah pri plačilu, poslovanje družb in gibanje dobičkov v gospodarstvu in konec koncev medijske svobode - povsod tu smo dokazano nazadovali pod Pahorjevo vlado.


tomasdigi
# 16. november 2011 ob 16:48
Sicer pa ljudje niso neumni in vidijo kako živijo danes in kako se med leti 2004-2008, jim nobeden ne po tvezil o uspešnosti Pahorjeve vlade! SDS je napravila v svoji vladi zdravo gospodarstvo, ki se je skozi krizo solidno upiralo krizi, a pomoči s strani Pahorjeve vlade ni bilo!


Oba profila kreirana 17. 10. 2011. iurant, tomasdigi

Poleg njih je še en profil, ki ima nick zelo podoben (volilno.telo), samo se stil pisanja ne ujema, je veliko bolj dejaven v pisanju komentarjev, ter datum nastanka profila je tudi drugačen, tako da še ne vem kakšno vlogo ima (če sploh kakšno, in ali je mogoče le nek fanatik).

Torej, vsi tile profili so skupaj napisali kar precejšen del prispevkov v tej temi. Vprašanje je koliko jih je še, ter v koliko temah komentirajo.

Vprašanje pa je, ali za tem stoji kakšen SDS fanatik, ali kar sama stranka SDS (študensko delo anyone?).
Če se slednja, potem se kar malo zamislim, ko pomislim na to kakšnih metod se poslužujejo. Propaganda svoje stranke in pa blatenje drugih strank, tipičen brainwash, ki je IMO takole lahko zelo učinkovit, ko se gre za uporabo na enem od najbolj branih portalov v Sloveniji.. ter s komentarji kot so "Veliki človek", "spoštovano osebnost JJ" "privoščili smo si napako, ki si jo ne bi smeli...sedaj pa smo kjer smo ..." ..niti ni tako drugačno od kakšnih Goebelsevih metod, le v modernizirani obliki.

In še vprašanje. V kolikor bi to res počela stranka, je to sploh dovoljeno s pravnega vidika?


PS: Nisem za nobeno stranko, tudi še ne vem za katero (če sploh) bom volil. Priznam pa, da SDS to ne bo. (pa ne zaradi tega "odkritja")
Ideas are bulletproof.

mtosev ::

najboljše da kr voliš za jankovića. on nam je napovedal blaginjo in da bomo med najbolj uspešnimi državami na svetu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

ducky ::

To je res, SDS je dejansko aktivna na vseh večjih portalih in sistematično zatirajo vse nasprotnike ter poveličujejo samega sebe.. :S

Drugač jaz nisem pristaš nobene stranke, da ne bo kdo mislil..

TekO ::

@mtosev, no, takšnih in podobnih komentarjev bi rad da ta tema NE vsebuje, ker bolj kot stranka je tu problem v načinu, ki je, če ne že pravno nezakonit (kar bi rad zvedel od kakšnega pravnika) pa vsaj moralno sporen. Stranka v bistvu tu niti nima toliko veze, lahko bi šlo tudi za "jankovića", ki ga omenjaš, pa bi enako napisal...

Za koga bom volil (če sploh koga) pa ne potrebujem tvojih nasvetov. Hvala.
Ideas are bulletproof.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TekO ()

Zero0ne ::

TekO je izjavil:

... komentarji kot so "Veliki človek", "spoštovano osebnost JJ" "privoščili smo si napako, ki si jo ne bi smeli...sedaj pa smo kjer smo ..." ..niti ni tako drugačno od kakšnih Goebelsevih metod, le v modernizirani obliki.


Godwin v OPju, čestitam.

Hvala za nazoren prikaz, kaj točno je narobe z našo levico.

Hint: Definicija pojmov "fašist" in "nacist" ni "nekdo, ki se z menoj ne strinja". Primerjava z Goebelsom je nepotrebna, neprimerna in neokusna.
uname -o

TekO ::

Če so to fejk profili, ki ustvarjajo takšno propagando, sori, samo meni se zdi to zelo umazan način, in se mi je v glavi porodila podobnost ko sem bral knjige oz. gledal dokumentarce iz časov pred WW2, ko so takšne umazane trike uporabljali, zato tudi njegova omemba.

Če bi bil to resnično nek človek (in ne lažen profil), ki ima takšno mnenje, potem pa slobodno, kar naj ga ima.
Ideas are bulletproof.

energetik ::

Sem tudi sam opazil to zadevo s komentarji. Po mojem mnenju gre za eno ali več osebkov, ki so se lotili tega heca. Ne verjamem, da bi sama stranka uporabila take poceni metode, ki jih opazi že velik delež volilcev.

Zero0ne ::

TekO je izjavil:

Če so to fejk profili


Kar sklepaš oz. predvidevaš brez dokazov.
uname -o

Limit-sky ::

In kako veš, da to ni nek človek? Čeprav član stranke ali njen velik podpornik. A člani strank ne smejo komentirati?
Čeprav se ti zdi svinjarija, pa je nek pravnik izjavil "Vsaka velika svinjarija še ni kaznivo dejanje."

galu ::

Politična propaganda, ali pa čreda ovc, ki dobi orgazem, ko zagleda JJ.
Nemoralno, ampak v zakonito (no, razen če se izdajajo tile 'profili' za koga drugega, so pa v bistvu povezasni s stranko SDS).

Naš moralni vodja Virant tega sigurno nebi delal...>:D
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

TekO ::

Zero0ne je izjavil:

TekO je izjavil:

Če so to fejk profili


Kar sklepaš oz. predvidevaš brez dokazov.

Saj tudi za stranko ne morem nič več kot sklepat/predvidevat/razmišljat, ker nimam dokazov in zato sem tudi dejal "ČE se slednja, potem se kar malo zamislim..."
Ideas are bulletproof.

Dr_M ::

galu je izjavil:

Politična propaganda, ali pa čreda ovc, ki dobi orgazem, ko zagleda JJ.
Nemoralno, ampak v zakonito (no, razen če se izdajajo tile 'profili' za koga drugega, so pa v bistvu povezasni s stranko SDS).

OT: Naš moralni vodja Virant tega sigurno delal...>:D



No vidis, tako kot nekateri orgazmirate, ce lahko pluvate, uprtaviceno ali ne, cez JJ.
Potem se pa clovek uprasa, kaksna je razlika med fanaticnimi podporniki in takimi nasprotniki.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

TekO ::

Limit-sky je izjavil:

In kako veš, da to ni nek človek? Čeprav član stranke ali njen velik podpornik. A člani strank ne smejo komentirati?
Čeprav se ti zdi svinjarija, pa je nek pravnik izjavil "Vsaka velika svinjarija še ni kaznivo dejanje."


Ne razumem te čisto. Seveda je za tem nek človek, edino vprašanje ali po naročilu stranke ali pa je sam tak strankarski navdušenec, ki v prostem času to počenja. Člani strank seveda lahko komentirajo, samo potem očitno nisi dojel bistva mojega posta, ki je v tem da to piše ena sama (oz. maksimalno dve) osebi, saj so ostali profili lažni.
Ideas are bulletproof.

Pšenični ::

"Prvo kot prvo, lahko bi dal to v temo o političnih strankah, ampak ker sem mnenja, da je dosti ljudi, ki jih ne zanima politika, tole bi jih pa vseeno uspelo zanimati, sem se odločil da naredim kar novo temo.

Torej, včeraj zvečer malo čekiram RTVSLO in vidim članek Slovenija peto najbolj zdravo gospodarstvo v območju evra.
Ker me gospodarstvo na splošno zanima sem ga prebral in potem tudi komentarje. Na mojo nezadovoljstvo pa sem hitro opazil, da so se komentarji nanašali na (spet) bolj kot ne, politične spopade in strankarska hvaljenja, nič novega pač.
Šele kasneje, po podrobnejšem branju, pa so mi v uč padli, zelo podobni profili, ki so komentirali zelo podobno vsebino."

Glej, kako dela pa levica....

Meni so pred dobrim letom posredno grozili ob hkratnem razkrivanju osebnih podatkov. In sicer je bilo to na Delovem portalu.

Tko, jaz pravim, da nej vam kr jebejo m.., sicer levica počne isto. Poglej npr. dnevnikov portal, pa ti rata jasno.

Seveda je mogoče tvoje jamranje povezano verjetno s to anketo, pa bi rad deskeditiral RTV...portal...levici nekako ne gre...

http://www.rtvslo.si/?c_mod=volitve&id=2

Zgodovina sprememb…

kalko ::

Move along folks, nothing new to see here.

To delajo že dolga leta, le da je v predvolilnem času vse skupaj še bolj potencirano. Dokler niso naštudirali proxyjev in TOR-a, so znali biti IP-ji za določenimi username-i zelo zanimivi.

TekO ::

@telbanc, Nej NAM kr jebejo m..? Super, očitno sem že označen kot levičar:D

Povej kej več o tem, kot samo en nerazumljiv stavek. Kje, kdo, kako so ti grozili? Malo nazorno prikaži, me res zanima česa se poslužujejo druge stranke, ali njihovi goreči privrženci.

ps: Ne nima nič veze z anketo, brez skrbi. Pa tudi popravljati post 4x samo da si mi to povedal tudi ni potrebe ;)
Ideas are bulletproof.

Uros!no ::

galu je izjavil:

Naš moralni vodja Virant tega sigurno nebi delal...>:D


Bi, ampak bi kasneje izbrisal.

mikic007 ::

Tele komentatorje bi jaz skoraj prej pripisal nasprotnikom, saj so tako prozorni, da ne pretentajo niti nejneumnejsih. Izjave, ki JJ kujejo v nebo skupaj s stranko, so kontraproduktivne in ce spekuliram, je celotna zadeva delo nasprotnikov.

Ce pa ne, kar je precejsnja moznost, pa zagotovo ni delo stranke, ker bi bila sicer veliko bolje izpeljana. Ne more biti nekdo bedak samo pri preprostih stvareh, drugje pa mojster PR, to ne gre.

Ziga Dolhar ::

Takšen modus operandi je že kar precej "tradicionalen" - tudi na Slotechu imamo opravka s takimi - je pa res, da jih zadnje tedne/mesece nisem opazil, pred kakega pol leta in dlje nazaj pa kar pogosto.

Vsem je skupno naslednje:
- gre za sveže registrirane uporabnike ...
- z nenavadno slovarskimi imeni (med njimi ni nobenih "telbancev", "Double_J-jev" ali "jype-tov", pač pa kleni in izrazito nepoistovetljivimi nicki, kot jih npr. omenja OP: "timcek.veseli", "lepa.spelca", "bodimo.razumni" ...)
- ki se na dotedaj njim popolnoma tuj in neznan forum ... (ob predočenju tega dejstva vsi zatrjujejo, da ga že več let spremljajo, a so šele sedaj začutili "potrebo", da na njem "sodelujejo" ...)
- objavijo izrazito politično agit-prop sporočilo ...
- ki je izjemno močno obarvano s čustvi in "vsem vidnimi opažanji" ("vsi vemo", "vsi vidimo", "jasno" ipd.) in hujskaško ("ubiti vse ...", "uničiti levico ...", "skrajni čas") ...
- ekskluzivno usmerjeno proti politični levici (očitno so levaki tu oglaševalsko nesposobni) ...
- in ekskluzivno zagovarjajoči Edinega Vodjo ...
- ki je tudi rešitelj Slovenije (uporabljajo enako izrazje - "X reši nas", "X - naš rešitelj!") ...
- praviloma po prvem prispevku (ko so se registrirali na forumu za to, da bodo "sodelovali") poniknejo in ne odgovarjajo na sledeče prispevke, če pa že, praviloma z zanikanjem vseh nasprotnih navedb sodelujočih in ob barvitem opisovanju drugače mislečih sodelujočih.

Skratka, precej prozorno.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

JanK ::

energetik je izjavil:

Sem tudi sam opazil to zadevo s komentarji. Po mojem mnenju gre za eno ali več osebkov, ki so se lotili tega heca. Ne verjamem, da bi sama stranka uporabila take poceni metode, ki jih opazi že velik delež volilcev.


Mislis za razliko od "vote stuffing" pri anketah?

opeter ::

Dejansko sem ravno zaradi takih komentarjev pir politični in gospodarski rubriki nehal brat komentarje na MMC-ju. Sam članek preberem, to pa je tudi vse.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Ziga Dolhar ::

Po moji intuiciji, upoštevajoč zgoraj opisani način dela, gre kar za PR agencije oz. strankarsko osebje.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Bellatrix ::

In to počne izključno "desnica" ?
Lepo prosim...
vprašaj če je to sploh res
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Poldi112 ::

V bistvu ja. Ker levica ima odpor do tega, na desni pa to cenijo. A se še spomniš odziva sds, ko so jih dobili, da so zlorabljali eno spletno anketo?

>Tele komentatorje bi jaz skoraj prej pripisal nasprotnikom, saj so tako prozorni, da ne pretentajo niti nejneumnejsih.

A si ziher? Glede na to da Svetilniku večina verjame, da je spisal tisti govor, se meni zdi da so volilci sds ali res tako neumni, ali pa jim je enostavno ali vseeno, ali pa to cenijo. Pač, vrednote na desni se razlikujejo od vrednot na levi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Pšenični ::

"In to počne izključno "desnica" ?
Lepo prosim...
vprašaj če je to sploh res"



Naključje sploh ni, da se to področje odpira, mislim to temo. Ob tem času....saj se je pred dvema dnevoma začelo spletno merjenje politične moči...

http://www.rtvslo.si/?c_mod=volitve&id=2

Po zadnjih spletnih anketah, so levaki na 28%. In jim zelo slabo kaže....

Tako da se bo zdej to poskušalo deskreditirat. Mislim te ankete. Ta tema je začetek..tega.

Seveda so za povprečnega levaka, ki se obeša na tele spletne zadeve.... ankete Ninamedije in Dela najmajn sveti gral, portal RTV pa desničarko trobilo.

Zgodovina sprememb…

murmur ::

Pšenični je izjavil:


http://www.rtvslo.si/?c_mod=volitve&id=2



Wtf, NSi 13% 8-O

Pšenični ::

"Wtf, NSi 13%"

No tole z Nsi sicer kolikor jaz vem ni resno. Kar se tiče današnjega dne. Realno so na 5-7%.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Ja, očitno so desni prevzeli manipulacijo anket. Ker realno so na 2-3% :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Pšenični ::

"Ja, očitno so desni prevzeli manipulacijo anket. Ker realno so na 2-3%"

Nsi stoji najmanj na 5%. Sigurno grejo v parlament. Medtem ko bojo levičarji zaradi svojih majhnih strank še ob kakih 9% glasov. Zeleni, pa Henček, pa, delavska stranka...pa LDS, pa Zares....

Zgodovina sprememb…

murmur ::

Pšenični je izjavil:

"Ja, očitno so desni prevzeli manipulacijo anket. Ker realno so na 2-3%"

Nsi stoji najmanj na 5%.


Jupi, se mal pa verouk v sole. Bravo!

Pšenični ::

"Jupi, se mal pa verouk v sole. Bravo!"

Z 7% nimaš take moči, da bi spravil verouk v šole. poleg tega, je to zadnja zadeva, s katero se bo ukvarjala nova vlada. Ideološka navlaka, ,morda pred volitvami, potem za te bedarije ne bo časa.

Je pa tud res, da bo marsikdo volil NSi, ker bo šla sigurno v parlament. Desnici ne bo šel noben glas v nič.

Zgodovina sprememb…

opeter ::

Bilokdo bo prišel na prestol in vladal, bo nujno moral sprejeti dokaj radikalne ukrepe, ki pa za večino folka ne bo simpatična.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Poldi112 ::

>Je pa tud res, da bo marsikdo volil NSi, ker bo šla sigurno v parlament. Desnici ne bo šel noben glas v nič.

Ja, ker se jim je nazadnje to tako dobro obneslo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Matako ::

Ne samo, da SDS ustvarja lažne profile, ampak po poročanju Mitje Kunstlja:

...Oglaša se tudi v pismih bralcev in komentira na spletnih forumih. Seveda nikoli kot Janez Janša. Zadnje čase se raje podpisuje kot ženska. Vsi spletni komentarji in članki izhajajo iz istega IP naslova. Janša pač ne more iz svoje kože.


Jajo je med nami!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

noraguta ::

pa sej se kregata tam samo ene dva uporabnika, en je plačan od zoran drug pad od janeza.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Matako ::

noraguta je izjavil:

pa sej se kregata tam samo ene dva uporabnika, en je plačan od zoran drug pad od janeza.


.. kaj pa če to _sta_ Zoki in Jajo? Prišparata.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

noraguta ::

mah konc koncu njuna zadeva , sej svoj mnenje si ljudje ustvarjajo tud mim časopisov pa forumov? al pač ne ?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

fajdl ::

JanK ::

Zal se res vidi, da nekdo (SDS?) cilja na volilce z IQ niznjim od sobne temperature.

http://www.rtvslo.si/volitve-2011/janko...

Dol pades ko preberes drugo stran komentarjev in vidis tri zaporedne vnose:

katjuša
# 17. november 2011 ob 17:42
Mikon47
momak pejt mal počivat hahahahhahahaahahah


čopansa
# 17. november 2011 ob 17:45
Mikon47 sam res..

nangapad
# 17. november 2011 ob 17:45
mikon47
eeeeeee usedi se momak dol no ............


Komentarja od Mikon47 pa itak ni vec.

Ce bi "moja" stranka tako ocitno pocela taksne stvari, so pri meni odpikani v trenutku. Ne maram, da me ima kdo za bedaka.

Jupito ::

Z grozo ugotavljam, da me vsa stvar čedalje bolj zabava.

tudi:

http://slo-tech.com/forum/t484921/0 (100% leđit in nepristransko)
I used to be with it, but then they changed what it was.
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!

Pšenični ::

Zal se res vidi, da nekdo (SDS?) cilja na volilce z IQ niznjim od sobne temperature.

http://www.rtvslo.si/?c_mod=volitve&id=2

Ni potrebe, zadeve grejo v pravo smer.

Ales ::

Ko me kdaj prime popoln dolgačas grem poleg članka prebrat še komentarje PR-jevcev na RTVSLO. Pogosto res toliko zaidejo, da se na ves glas režim. OMFG, a je res nekdo lahko tako glup?

Treba je striktno ločit dve stvari: eno so dejanski podporniki politike SDS, s katerimi se da argumentirano pogovarjati in jih lahko človek spoštuje. Drugo so ti virtualni računi, ki se uporabljajo za štancanje naključnih blatenj čez druge stranke. To bi vsak moral razčistit pri sebi, ko se s kom pogovarja.

Meni osebno gredo levičerji na jetra, desničarji na k---, še najbolj pa me razočara dejstvo, da imamo v Sloveniji očitno nek PR aparat, ki misli da je tako floodanje komentarjev ustrezno početje. Za stranko, ki se poslužuje takih prijemov niti v sanjah ne bi volil. Prav tako niti v sanjah ne bi volil za stranko, ki bi znala kaj takega podtaknit drugi stranki.

Zdaj pa naj vsak sam presodi, kaj je na stvari. :D

V vskame primeru je stanje politične klime v Sloveniji na žalostno nizkem nivoju.

Ampak včasih se vprašam, če niso kaki ti SDS-ovski fejk računi dejansko boti. Mislim, človek res ne more bit ves čas tako glup, pa če je iz SDS, SD al od koder koli že. Če so boti, potem vsaj obstaja upanje za tehnološki razvoj Slovenije... >:D

edit: typo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ales ()

sss ::

Res sem vesel, da nisem sam, ki opažam močno negativno in sumljivo kampanjo na rtvslo.si

telbanc. Dej ustav se za moment.
Nihče ne govori, da smo prot Janši in za Jankovića.
Preberi par random komentarjev, preber kdo komentira in kaj...premisli 2x in povej, če ti ni sumljivo?

Ales, izbiramo manše zlo :D
V takšni klimi bo kdorkoli bolj malo realno naredil.
Vsi se le poskušajo preriniti do korita.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sss ()

Okapi ::

In to počne izključno "desnica" ?
Ja. Ker desnica ima fiksno idejo, da so slovenski mediji, vključno s spletnimi, neuravnoteženi in je že nekaj časa eden od njihovih glavnih ciljev uravnoteženje, ki se ga lotevajo na različne načine, tudi s takšnimi "komentatorji".

Nsi stoji najmanj na 5%. Sigurno grejo v parlament.
5. decembra si bom vzel dopust in zbral vse tvoje zgrešene volilne napovedi. To bo smeha.:))

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

lambda ::

Paranoični ste že. Seveda se najdejo taki pacienti. Meni le to ni jasno, ali so res od JJja ali jih je poslala nasprotna stran pisat takšne komentarje, da si potem ljudje misljo marsikaj o vsem tem ...

Ramon dekers ::

TekO je izjavil:

Če so to fejk profili, ki ustvarjajo takšno propagando, sori, samo meni se zdi to zelo umazan način, in se mi je v glavi porodila podobnost ko sem bral knjige oz. gledal dokumentarce iz časov pred WW2, ko so takšne umazane trike uporabljali, zato tudi njegova omemba.

Če bi bil to resnično nek človek (in ne lažen profil), ki ima takšno mnenje, potem pa slobodno, kar naj ga ima.



Daj no nehaj gledati te butaste dokumentarec. Tisti discowery chanel zavaj u 3 pm. Še celo vesoljce so sposobni odkriti. Sicer pa zgodovino pišejo zmagovalci, tako da so bili itak nacisti najbolj, grdi umazani...

edit: komentarji na rtv.slo so brezpredmetni, preberi kakšno knjigo in ne bodi paranoičen.

Zgodovina sprememb…

Good Guy ::

pa ste spet pogruntal nekaj, tko nekak kot brca v meglo al pa bel purfl, bravo
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Lonsarg ::

Kako z zdravo glavo izbrati kandidata:

-izbrišeš si iz glave VSE afere, kot da jih ne bi bilo
-probaš izbit iz glave vso osebnost posameznik politikov, osebnost politika ne bi smela NIČ vplivate na tvoje glasovanje(ja vem, to je v bistvu najtežji del, ampak probaš)
-probaš izbrskat kaka dejstva vn, torej kater zakon je kdo dejansko sprejel, kater zakon je bil kdo proti, itd, to so podatki, ki so konkretni
-probaš ugotoviti motiv politika, dobro lastna korist je itak vedno motiv, ampak probaš ugotovit na kakšne vrste volilcev računa, za ta del volilcev bo namreč v dobro zakone sprejemal(za silo, večino jih bo itak po svoji presoji brez obzira, tak pač je)

MadMicka ::

Tale je dobra, telbanc je že večkrat nalimal link do spletne ankete http://www.rtvslo.si/?c_mod=volitve&id=2 , kjer lahko vsakdo klika
kolikor se mu da. Anketa se mu zdi verodostojna, vesel je, da levakom kaže samo 28%.

Potem nekdo napiše, da je čudno, da kaže NSI 13%, pa se zopet oglasi telbanc in pove, da mogoče ni nujno res, majo pa zihr 5%.

Zdej telbanc, kako je zdej z unimi 28%, ki jih imajo levaki. A si to pol pri NSI upošteval 13% al 5%???, a spada NSI k levakom al kako:))

No ja, par procentov gor al pa dol itak ne more rešt levakov a ne? ;)

Pšenični ::

"No ja, par procentov gor al pa dol itak ne more rešt levakov a ne? ;"

Bereš moje misli. Neverjetno. Še enkrat anketa. Sicer sem videl da so si danes ponoči nabili točke uni iz Nsi ja in SDS sa. Zato tud tko ko je. Treba vzet z mal rezerve. Naše na desni. Bomo videli za naprej. Zato podajam danes še svojo oceno ankete. Heh, heh...Torej Nsi ma okrog 5-7% SDS pa tam okrog 30%. Po moje. Sicer je tud to, za levičarje "zadost hudo".

http://www.rtvslo.si/?c_mod=volitve&id=2

Zgodovina sprememb…

«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588163485 (135507) Ziga Dolhar

Volitve - oddaj glas (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
736695 (5169) Gandalfar

Več podobnih tem