» »

Odštevanje do padca

Odštevanje do padca

Temo vidijo: vsi
««
57 / 63
»»

Gregor P ::

Naj se s pomočjo evropskih sredstev lotijo naših železnic.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

bluefish ::

Gregor P je izjavil:

Naj se s pomočjo evropskih sredstev lotijo naših železnic.
To bi vsekakor morala biti prioriteta. Po možnosti ne le polaganje novih tirov in pragov, ampak celotna prenova železniške mreže.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

IgorGrozni ::

Menda 300.000,00 Slovencev pije oporečno vodo, zaradi slabega stanja zajetij in vodovoda.( slišal, prebral nekje, se ne spomnim kje).

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Takole.

Bil v Ljubljani. Zbralo se nas je nekaj malega, od oka kakšnih 15k likov. Zadeva je (vsaj do 18.45, ko sem šel) minila v prijetnem vzdušju, malo se je pelo, skandiralo in tako.

Ampak, vedno je ampak.

Eno, kar me lahko zmerno do zelo verjetno odvrne od nadaljnjih udeleževanj teh vstaj, je, da se dejansko skuša prodati ideja (imo precej majhne) skupine ljudi, ki tumba, da je za vse naše gorje kriv neoliberalizem v kombinaciji s klanjanjem evroatlantski gospodi.

Ehm, ne.

Prvič, mi neoliberalizma tu še povohali nismo. Zjebal, oprostite moji francoščini, nas je 'nacionalni (kleptomanski) interes', cepljen na tovarišijski kvazi-kapitalizem. To in odsotnost resnih institucij pravne države. Absolutno nočem menjave sistema, temveč hočem, da začne končno delovati.

Drugič, odpadejo razna ljudska sodišča, ki bi jemala premoženje tajkunom. Jebiga, gre za kriminal belih ovratnikov. Brez predsodkov sprocesirat vse, ki so izkazali znake kaznivih dejanj, jim morebiti prek odškodninskih tožb (v primeru, da so upravičene in korektno izpeljane na sodišču) pobere protipravno pridobljeno premoženje, to pa je to.

Tretjič, odpade neposredna demokracija širših razsežnosti. Jok, brate. Stranke naprej, ampak ima da se sfiltrirajo, magari z omejitvijo mandatov. Ker poslušali smo ideje, kako je za vsako 'škodljivo' potezo treba zgolj povezati deležnike, ki, po domače, najebejo, in že se predlogodajalec (krčenja sredstev ali podobnega svinjskega, zlonamernega instituta) userje ter razveže denarja polno malho. Jok, ni je. Treba pa je dejansko pogledati, da se reže sredstva tako, da najebe čim manj ljudi in to tam, kjer je škodljivih učinkov dejansko najmanj.

Ziher sem še kaj pozabil, glavna poanta pa je: zamenjava sistema - no way, zagon in tvikanje, da bo celo laufal, kot se spodobi - all the way.

Mojih pet centov.

p.s.: Nisem videl ene jugoslovanske zastave. Same slovenske. Da se ve.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Matako ::

djordjevic je izjavil:

Eno, kar me lahko zmerno do zelo verjetno odvrne od nadaljnjih udeleževanj teh vstaj, je, da se dejansko skuša prodati ideja (imo precej majhne) skupine ljudi, ki tumba, da je za vse naše gorje kriv neoliberalizem v kombinaciji s klanjanjem evroatlantski gospodi.

Po mojem si korakal v sprevodu zraven unega strica, ki je rolal Bilečanko in ostale depresivne partizanske komade, za njim pa skupinica "Yankee go home" (ednina - torej vsi razen Musota lahko ostanejo, kar je dobro, sicer bi ostali brez naše Hannah na Evroviziji!).

Razumeti moraš, da se je na teh protestih oblikovalo nekakšno jedro "regularcev", likov ki se pač ponavljajo v svoji ikonografiji še bolj kot v svoji prisotnosti... nisem pa prepričan, da so izrecno škodljivi, le prekleto dolgočasni so.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Ne, ne. Že kar lep čas opažam, da se redno do mikrofona dokopljejo liki, ki so jim liberalizem, jenkiji in podobne fore na prvi postaji jezika. Tisti, ki proteste jemljemo dejansko kot spodbudo delovanju pravne države, ne smemo pustiti, da se speljejo v vode 'nove paradigme'.

Ker to je zgolj sranje.

Matako ::

Aaa, "kulturni program" te moti. Ma glej, to je bolj za kamere. Ostali se mi zdi da niti ne poslušajo/mo.

No, saj vprašanje če ni že to napaka.. odgovoren protestnik je pozoren na izjave ki letijo okrog. Oči in ušesa, oči in ušesa...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

jype ::

Gregor P> Toliko na hitro za manjšo osvežitev spomina;)

Ja, sej, vse je Janša iz ozadja. Tut s sindikati se speča, sam da njegovim dnar pade!

djordjevic> Ne, ne. Že kar lep čas opažam, da se redno do mikrofona dokopljejo liki, ki so jim liberalizem, jenkiji in podobne fore na prvi postaji jezika.

Pametni pišejo. Acta!

murmur ::

Policija pravi dopoldan pravih slovencev v srcu 9k in popoldan levih fasistov 20k. Tako pravi organ ki je seveda s tistimi ki cutijo slovenijo. V realnosti pa dopoldan do max 5k in popoldan def. vec kot 20k folka, torej fasistov.
// dopoldan se je zbralo za moje pojme presenetljivo veliko teh 60+ penzionistov oz. cistokrvnih slovencev. aleluja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: murmur ()

dstr17_ ::

Prvič, mi neoliberalizma tu še povohali nismo. Zjebal, oprostite moji francoščini, nas je 'nacionalni (kleptomanski) interes', cepljen na tovarišijski kvazi-kapitalizem. To in odsotnost resnih institucij pravne države. Absolutno nočem menjave sistema, temveč hočem, da začne končno delovati.
Neoliberalci vedno kadar jim pokažeš kakšno neoliberalno državo (npr. Čile) začnejo govoriti da to pa že ni neoliberalizem, ker "to pa to pa to je narobe". Ampak potem očitno nikjer na svetu ni neoliberalizma, ker vedno imajo neke pripombe. Jaz sem mnenja, da je sekanje JS in zmanjševanje davkov s sklicevanjem na učinkovitost trga (in podobno), pač neoliberalna politika.
Se pa strinjam, da menjava sistema absolutno ni smiselna, ampak da je potrebno ta sistem izboljševati in ga pripraviti do tega, da bo deloval kot se spodobi.

Goody ::

@djordjevic, saj ravno to e problem teh protestov, skupine ki jih omenjaš bodo nakladale da za njimi stojijo množice - vsaj vsi udeleženci protestov+ vsi ki proteste podpirajo. Recimo Branimir Štrukelj je že izjavil da se bo iz teh protestov rodila nova stranka saj da PS ni ono pravo. Torej novi PS oziroma TRS (ki je klavrno propadel). Ampak to je usoda praktično vseh protestov. Neka skupina jih ugrabi in na protestnikih kuje politični kapital...

@domen: ti imaš resne probleme oz. mi jih imamo s tabo, si pač prototip prikoritnika, ki zgolj z lastnim znanjem ne more uspeti nikjer razen pri davkoplačevalskem koritu.

@domen: ti imaš resne probleme oz. mi jih imamo s tabo, si pač prototip prikoritnika, ki zgolj z lastnim znanjem ne more uspeti nikjer razen pri davkoplačevalskem koritu.
Probleme imaš kvečjemu ti, zato ker nisi dovolj dobro prebral predpostavke tistega izreka o učinkovitosti trga, in zato ne razumeš, da se ga niti teoretično ne da aplicirati na to kar se dogaja v realnosti.

Ramon dekers ::

djordjevic je izjavil:

Takole.

Bil v Ljubljani. Zbralo se nas je nekaj malega, od oka kakšnih 15k likov. Zadeva je (vsaj do 18.45, ko sem šel) minila v prijetnem vzdušju, malo se je pelo, skandiralo in tako.

Ampak, vedno je ampak.

Ehm, ne.

Drugič, odpadejo razna ljudska sodišča, ki bi jemala premoženje tajkunom. Jebiga, gre za kriminal belih ovratnikov. Brez predsodkov sprocesirat vse, ki so izkazali znake kaznivih dejanj, jim morebiti prek odškodninskih tožb (v primeru, da so upravičene in korektno izpeljane na sodišču) pobere protipravno pridobljeno premoženje, to pa je to.

Tretjič, odpade neposredna demokracija širših razsežnosti. Jok, brate. Stranke naprej, ampak ima da se sfiltrirajo, magari z omejitvijo mandatov. Ker poslušali smo ideje, kako je za vsako 'škodljivo' potezo treba zgolj povezati deležnike, ki, po domače, najebejo, in že se predlogodajalec (krčenja sredstev ali podobnega svinjskega, zlonamernega instituta) userje ter razveže denarja polno malho. Jok, ni je. Treba pa je dejansko pogledati, da se reže sredstva tako, da najebe čim manj ljudi in to tam, kjer je škodljivih učinkov dejansko najmanj.

Ziher sem še kaj pozabil, glavna poanta pa je: zamenjava sistema - no way, zagon in tvikanje, da bo celo laufal, kot se spodobi - all the way.

Mojih pet centov.

p.s.: Nisem videl ene jugoslovanske zastave. Same slovenske. Da se ve.

Ok, super, lepo da razmišljaš. Ampak povej mi kaj vi sploh želite s temi protesti, resno, ker zahteve kot so:

- pravna država
- novi obrazi
- kot si sam povedal odvzem premoženja
...
Ne spadajo sem. Predstavite program, stranko, karkoli, ne pa takole.
Se strinjam JJ. je šel predaleč ko jih je ozmerjal z zombiji, ampak psovke prihajajo tako z enega tabora kot drugega, moje mnenje je da bi moral biti tiho.

Zakaj hudiča je potrebno rušiti vlado če pa se dejansko ve da so posledice lahko samo slabše...

Reže se tam kjer je ne tam kjer ni. Drugače ne gre. Če ima nekdo borčevsko penzijo 1500 je meni logično da se jo zniža na 1200 ali 1300. Prav tako zmanjšanje sredstev v JS.

Ramon dekers je izjavil:

Reže se tam kjer je ne tam kjer ni. Drugače ne gre. Če ima nekdo borčevsko penzijo 1500 je meni logično da se jo zniža na 1200 ali 1300. Prav tako zmanjšanje sredstev v JS.
Ni problema, vendar naj se to izvede na ustrezen način.

Ramon dekers je izjavil:

Zakaj hudiča je potrebno rušiti vlado če pa se dejansko ve da so posledice lahko samo slabše...
Ali boljše.

Zgodovina sprememb…

dstr17_ je izjavil:

Neoliberalci vedno kadar jim pokažeš kakšno neoliberalno državo (npr. Čile) začnejo govoriti da to pa že ni neoliberalizem, ker "to pa to pa to je narobe". Ampak potem očitno nikjer na svetu ni neoliberalizma, ker vedno imajo neke pripombe. Jaz sem mnenja, da je sekanje JS in zmanjševanje davkov s sklicevanjem na učinkovitost trga (in podobno), pač neoliberalna politika.
Se pa strinjam, da menjava sistema absolutno ni smiselna, ampak da je potrebno ta sistem izboljševati in ga pripraviti do tega, da bo deloval kot se spodobi.

Domen, da se razumeva - ker tako vztrajno ponavljaš primer Čila. Meni se zdi to, kar so naredili Čilu, Boliviji in še nekaterim drugim državam v Pinochetovem slogu fašistični megazločin. Pika. Tu nimamo kaj debatirati. En forumaš ti bo sicer dobesedno orgazmiral zraven, kako je bil Pinochet učinkovit in jadajada, ampak Čile je dejansko case-in-study zločinskih crony-kapitalistov. Fakt.

Toda.

To, kar se gremo pri nas, ko se za par procentov poreže prihodke javne uprave in se en kup ljudi meče na trepalnice, da to pomeni že najmanj razpad sistema ... Ej, fakju. Ni res. Osebno sem za to, da se ljudi v javni upravi plača bolje, ampak to pomeni, da je nujno treba nogirati kavo-pivce in koritnike ter brezkoristnike. Ker teh je ogromno. Ko bo širša javna uprava (s politiko vred in vsem zakonskimi in podzakonskimi akti vred) delovala profesionalno in bo občanom ter gospodarstvu v največji možni meri v oporo, pa bo še kdo prišel na idejo, da jih je treba krčiti ... E, brat moj, takrat bom stopil z ramo ob rami s tabo in se drl, da tako pa ne gre več. Dokler pa tega ne vidimo - se bo racionaliziralo. In ne, to še _zdaleč_ ni noben neoliberalizem.

Verjamem pa, da je ful popularno sukat to besedo po ustih.

Goody ::

dstr17_ je izjavil:

Probleme imaš kvečjemu ti, zato ker nisi dovolj dobro prebral predpostavke tistega izreka o učinkovitosti trga, in zato ne razumeš, da se ga niti teoretično ne da aplicirati na to kar se dogaja v realnosti.

Ja seveda imam jaz probleme, probleme imam z množico prikoritnih domenov, ki mi preko davkov ukradejo ogromno denarja. Ravno danes prijavljam kapitalski dobiček in me preveza totalen bes, koliko mi boste za svoje orgije zopet popalili.

Ramon dekers je izjavil:

Ramon, koruptivni kači je treba odsekati glavo. Kako, za božjo voljo, ima kdo po vseh razkritjih zadnjih tednov moralno pravico od navadnih občanov pričakovati in terjati poštena ravnanja?

Ali boljše.

Kaj res? Kako so lahko boljše*
To bo seveda začaran krog kot sem prej omenil, ker desni nimajo nikogar drugega kot SDS, sprijaznite se. Glasovih levih in srednjih pa se porazdelijo.

Ni problema, vendar naj se to izvede na ustrezen način.

Kakšen način? Ne štekam.

Če bo šlo tako naprej ne manjka veliko do državljanske vojne.

Zgodovina sprememb…

WarpedGone ::

Vse skup je en velik kup nezadovoljnih nesposobnežev nafilanih s foušijo, ki ne vejo kaj bi sploh radi razen tujega denarja brez kake lastne zasluge.
Sistem imamo ampak so ti nesposobneži preveč nesposobni, da bi znotraj jasnih pravil udejanili svoje ideje. Ker niti ne znajo povedat kaj te ideje sploh so in za njih dobiti vsaj nekaj tisoč glasov. So kup drhali (na srečo še manjšina) ki želi s silo terorizirat večino.

Al pa se spokajte na volitve in dokažte, da imate večinsko podporo. V demokraciji šteje to in čisto nič drugega.

Mekom k*r*c* svaka dlaka smeta.

Če bo šlo tako naprej ne manjka veliko do državljanske vojne.

Ni strahu, nesposobneži so preveč nesposobni za resno štalo.
So pa sposobni razbijat tujo lastnino, to pa ja.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

To praviš za jutranji dogodek Zbora za republiko? >:D

Also, W1 (ker se huuudo redko oglašaš zadnje čase): Je korupcija v politiki sprejemljiva? DA/NE?

djordjevic je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

Ramon, koruptivni kači je treba odsekati glavo. Kako, za božjo voljo, ima kdo po vseh razkritjih zadnjih tednov moralno pravico od navadnih občanov pričakovati in terjati poštena ravnanja?

Daj mi povej nekaj: zakaj hodiš na proteste če imate/jo pa dvojna merila. Vse kar sem sam videl je bilo eno veliko pljuvanje JANŠE. Seveda, ogromno borcev, filozofov, ki naj bi se borili za pravice. Ampak koga? Zakaj niste odšli pred mestno hišo in povedali tega tudi Jankoviču?

Pa ne mi o koruptivnosti lepo te prosim, ker KPK oprosti zame ni kredibilna skupaj z rančem Janeza J. v Avstraliji ne.

To, kar se gremo pri nas, ko se za par procentov poreže prihodke javne uprave in se en kup ljudi meče na trepalnice, da to pomeni že najmanj razpad sistema ... Ej, fakju. Ni res.
To je sprenevedanje: plače v JS glede na ZS padajo že od 2002, napredovanja in usklajevanje z inflacijo je zamrznjeno že nekaj let, lansko leto je bilo 8% znižanje, letos kaže še na 5%. Če upoštevaš kaj vse morajo zaradi butastih predpisov početi, potem to dejansko je razkroj delovanja države, pa tudi če ti relativiziraš da se gre "le za par procentov".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dstr17_ ()

Goody je izjavil:

dstr17_ je izjavil:

Ja seveda imam jaz probleme, probleme imam z množico prikoritnih domenov, ki mi preko davkov ukradejo ogromno denarja. Ravno danes prijavljam kapitalski dobiček in me preveza totalen bes, koliko mi boste za svoje orgije zopet popalili.

Pozabil si na /sarcasm on off.

dstr17_ je izjavil:

To je sprenevedanje: plače v JS glede na ZS padajo že od 2002, napredovanja in usklajevanje z inflacijo je zamrznjeno že nekaj let, lansko leto je bilo 8% znižanje, letos kaže še na 5%. Če upoštevaš kaj vse morajo zaradi butastih predpisov početi, potem to dejansko je razkroj delovanja države, pa tudi če ti relativiziraš da se gre "le za par procentov".
Raje še povej, koliko jih je ostalo brez službe. Aja, praktično nihče.
Toliko o primerjavi JS ter ZS.

To je sprenevedanje: plače v JS glede na ZS padajo že od 2002, napredovanja in usklajevanje z inflacijo je zamrznjeno že nekaj let, lansko leto je bilo 8% znižanje, letos kaže še na 5%. Če upoštevaš kaj vse morajo zaradi butastih predpisov početi, potem to dejansko je razkroj delovanja države, pa tudi če ti relativiziraš da se gre "za par procentov".

Daj ne seri mi, plače v ZS sektorju zamujajo, regresov skoraj ni, božičnic tudi ne...Kakšne podatke mečejo skupaj mi je vseeno, ampak JS plače dobi REDNO, prispevki so plačani, dopusti so možni.

Napredovanj v ZS ni!

Ramon dekers je izjavil:

Pa ne mi o koruptivnosti lepo te prosim, ker KPK oprosti zame ni kredibilna skupaj z rančem Janeza J. v Avstraliji ne.
Ker?

Rok Praprotnik.

Ker?

Ker:

1. Pritožba ni možna,
2. To naj ugotavlja sodišče in tožilci z ustreznimi preiskovalnimi metodami.

3. Rezultat pa naj bo kazen al pa tišina in povrnitev stroškov

djordjevic je izjavil:

To praviš za jutranji dogodek Zbora za republiko? >:D
Also, W1 (ker se huuudo redko oglašaš zadnje čase): Je korupcija v politiki sprejemljiva? DA/NE?

Najprej si je treba razpucat dojemanje realnosti in ločit osebni občutek od nečesa oprijemljivega. V naslednjem koraku je pa dobro povohat kavo in doumet da želje in ideali nimajo nič skupnega z dogajanjem v realnosti. Sicer padeš na nivo otroka, ki se dere ker pada dež.

Ramon dekers je izjavil:

Ker:

1. Pritožba ni možna,
2. To naj ugotavlja sodišče in tožilci z ustreznimi preiskovalnimi metodami.
Če sem prav razumel, je rezultat dela KPK le mnenje.

bluefish je izjavil:

dstr17_ je izjavil:

Raje še povej, koliko jih je ostalo brez službe. Aja, praktično nihče.
Toliko o primerjavi JS ter ZS.
Brez službe bi morali ostati nestrokovni kadri, ki so prišli do zaposlitve zgolj skozi klientalizem. Pa tisti, ki prirejajo javne razpise in izkoriščajo svoj položaj. To so edini, ki bi si zaslužili ostati brez službe, za ostale pa ni nobenega razloga. Še najmanj to, da bi JS moral slediti dogajanju v ZS. To je ena od temeljnih zmot. Delovanje države pač ne more biti odvisno od muh v gospodarstvu.

dstr17_ je izjavil:

Brez službe bi morali ostati nestrokovni kadri, ki so prišli do zaposlitve zgolj skozi klientalizem. Pa tisti, ki prirejajo javne razpise in izkoriščajo svoj položaj. To so edini, ki bi si zaslužili ostati brez službe, za ostale pa ni nobenega razloga. Še najmanj to, da bi JS moral slediti dogajanju v ZS. To je ena od temeljnih zmot. Delovanje države pač ne more biti odvisno od muh v gospodarstvu.
Pa tisti, ki gledajo v luft in kofetkajo? No, v tem primeru njihovi nadrejeni, ker niso sposobni razdeliti dela.

Pa tisti, ki gledajo v luft in kofetkajo?
Že kar nekaj let nisem videl nobenega takšnega. Zdi se mi, da se gre za mit, ki že nekaj časa nima več veze z realnostjo.

Čakaj malo a se ti norca delaš? Kdo pa vas plačuje? Še malo pa bo en uradnik na enega delavca.

dstr17_ je izjavil:

Že kar nekaj let nisem videl nobenega takšnega. Zdi se mi, da se gre za mit, ki že nekaj časa nima več veze z realnostjo.
Jaz pa ob vsakem obisku upravne enote. Pa nisem edini. Hm, čudno.

Očitno imava drugačne predstave o delu.

Zgodovina sprememb…

Kdo pa vas plačuje?
Kdo je pa ZS naučil brati in pisati? Kdo je izkoreninil škrlatinko, tuberkulozo, črne koze,...?

Saj ni problematičen JS v celoti. Največ jeze pade na JU.

Zgodovina sprememb…

dstr17_ je izjavil:

Kdo pa vas plačuje?
Kdo je pa ZS naučil brati in pisati? Kdo je izkoreninil škrlatinko, tuberkulozo, črne koze,...?

Pretiravas, vprasat se moras kdo prinasa profit. Direktno, ne preko ovinkov.

Pretiravas, vprasat se moras kdo prinasa profit.
Ti torej misliš, da pismenost in zdravstveno stanje populacije nimata veze z BDP?

dstr17_ je izjavil:

Ti torej misliš, da pismenost in zdravstveno stanje populacije nimata veze z BDP?

Pravim samo, da je to mozganski domet wannabe kapitalistov.

murmur je izjavil:

dstr17_ je izjavil:

Pravim samo, da je to mozganski domet wannabe kapitalistov.
Očitno se dobro zavedaš, da je pismenost in zdravstveno stanje populacije še kako pomembno za ustvarjanje BDP, samo priznati si tega ne upaš in sam sebe slepiš, ker ne znaš tega dejstva vključiti v poslovne transakcije. Zaslepljen si s tem, da so poslovne transakcije edina stvar, ki poganja državo. Ampak niso.

Si slucajno fdv ali filo kader? potem je vse jasno.

Ne, sem naravoslovec. Ampak to v mojih argumentih ne igra nobene vloge.

Ob trenutnem upadanju gospodarske dejavnosti bo JS kmalu le še sam sebi namen. Nato pa bo sledil trenutek zresnitve.
Čimprej, tem bolje.

dstr17_ je izjavil:

Jah če bi ga to prinašalo bi imeli mi bdp 10+ in zaposlilo nove dohtarje, pravnike...Tako pa še tisti pripravnike ki končajo medicino ne dobijo prakse.

Sory, 1 delavec na 1 upravnika ne gre, pa če pogledaš še ostale, upokojence, študente...No go.

T-h-o-r ::

djordjevic je izjavil:

Ne, ne. Že kar lep čas opažam, da se redno do mikrofona dokopljejo liki, ki so jim liberalizem, jenkiji in podobne fore na prvi postaji jezika. Tisti, ki proteste jemljemo dejansko kot spodbudo delovanju pravne države, ne smemo pustiti, da se speljejo v vode 'nove paradigme'.

Ker to je zgolj sranje.

čist prav so povedali; če bo šlo tako naprej, bomo ostali brez vode, brez šolstva, brez zdravstva, z še veliko več brezdomci in reveži

seveda, nekaj posameznikov pa bo hkrati postalo tako neizmerno bogatih ....
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bluefish je izjavil:

Ob trenutnem upadanju gospodarske dejavnosti bo JS kmalu le še sam sebi namen. Nato pa bo sledil trenutek zresnitve.
Čimprej, tem bolje.
Kaj zdaj, je problem JS ali JU?
Sicer pa: če nočemo, da je JU sama sebi namen je potrebno spremeniti predpise. Odpuščanje in nižanje plač ne bo ničesar rešilo.

jype ::

Ramon dekers> Sory, 1 delavec na 1 upravnika ne gre, pa če pogledaš še ostale, upokojence, študente...No go.

In ti boš torej govoru, da "je Janša najboljše, kar lahko mamo" ?

A ti sploh spremljaš, kaj on počne, al je on najboljši, ne glede na to da se obnaša kot najbolj hardcore komuništa?

Ramon dekers je izjavil:

dstr17_ je izjavil:

Jah če bi ga to prinašalo bi imeli mi bdp 10+ in zaposlilo nove dohtarje, pravnike...Tako pa še tisti pripravnike ki končajo medicino ne dobijo prakse.

Sory, 1 delavec na 1 upravnika ne gre, pa če pogledaš še ostale, upokojence, študente...No go.
Zdravniki dobijo delo, ker jih primanjkuje.

Smo daleč od tega, da bi imeli 1 delavca na 1 zaposlenega v JS. Zelo daleč.

čist prav so povedali; če bo šlo tako naprej, bomo ostali brez vode, brez šolstva, brez zdravstva, z še veliko več brezdomci in reveži

seveda, nekaj posameznikov pa bo hkrati postalo tako neizmerno bogatih ....

Ja nebuloze je fino flancat. Pa so gospodje predlagali rešitve? Naj si dajo ime, in ustvarijo stranko, kolikor sem videl je bilo veliko mladih, pa bomo videli kako jim bo šlo na državnem nivoju. Podpiram idejo.
Ne pa nove obraze, brez JJ...In ostalih neumnosti.

Če bodo nove volitve ti garantiram da bo pizdarija, potem boste vsak teden ali dan na ulicah, proti komu boste protestirali takrat? Bankam? Kapitalističnemu sistemu?

Sicer pa: če nočemo, da je JU sama sebi namen je potrebno spremeniti predpise. Odpuščanje in nižanje plač ne bo ničesar rešilo.

Kako da ne, določeno število se jih pošlje na zavod in razbremeni javne finance.

Zgodovina sprememb…

««
57 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588172190 (144212) Ziga Dolhar
»

SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stran (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9915083 (10895) Buggy

Več podobnih tem