Forum » Pomoč in nasveti » Avast blokira dostop to interneta
Avast blokira dostop to interneta
Pezdicek ::
Imam windows 8 in avast. Občasno opažam, da mi brskalniki chrome, EE, firefox, ne odpirajo spletnih strani. Delujejo le strani, ki imajo https. Recimo Slotech, paypal, banka net... itd.
Pri chromu dobim sporočilo:
Če pri avastu onemogočim vse ščite, mi deluje vse brez problema. In deluje tudi ko potem omogočim nazaj vse ščite.
Ideja?
Pri chromu dobim sporočilo:
Prejeti niso bili nobeni podatki
Spletne strani ni mogoče naložiti, ker strežnik ni poslal podatkov.
Tu je nekaj predlogov:
Znova naloži to spletno stran pozneje.
Napaka 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Strežnik je prekinil povezavo, ne da bi poslal podatke.
Če pri avastu onemogočim vse ščite, mi deluje vse brez problema. In deluje tudi ko potem omogočim nazaj vse ščite.
Ideja?
- spremenilo: Pezdicek ()
RejZoR ::
Pejt v Programs and Features, izberi avast! in nato uporabi Repair opcijo. Ko konča restartaj sistem. Poročaj če pomaga.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Pezdicek ::
Deluje. Tega sicer prej ni delalo pri windows 7.
Pa imam sedaj naloženo zadnjo verzijo avasta.
Pa imam sedaj naloženo zadnjo verzijo avasta.
neradnovci ::
Meni javi napako da se ne morem povezati z lokalnim strežnikom in da razlog za to tiči v avastu.
Sprva mi je javlo še napako da naj bi blokiral avast e pošto, ki pa sem jo odpravil, toda zdaj vseeno ko zaženem pc javi napako da ne more vzpostaviti povezave.
Napaka:
Ne morem se povezati na lokalni strežnik. Prosim, preverite nastavitve požarnega zidu.
Probal sem prekiniti delovanje avasta pa ni pomagalo.
Sprva mi je javlo še napako da naj bi blokiral avast e pošto, ki pa sem jo odpravil, toda zdaj vseeno ko zaženem pc javi napako da ne more vzpostaviti povezave.
Napaka:
Ne morem se povezati na lokalni strežnik. Prosim, preverite nastavitve požarnega zidu.
Probal sem prekiniti delovanje avasta pa ni pomagalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neradnovci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 653733 (11270) | Domini tm |
» | Dostop do spletne strani slo-tech.com onemogočenOddelek: Omrežja in internet | 1644 (970) | krho |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10861 (8463) | SeMiNeSanja |
» | Thunderbird ne pošilja pošteOddelek: Programska oprema | 1869 (1681) | dottor |
» | antivirusni programOddelek: Pomoč in nasveti | 4968 (4192) | RejZoR |