Forum » Operacijski sistemi » Win 7 in Xp filesharing
Win 7 in Xp filesharing
jonystar ::
Pozdravljeni!
Imam računalnik A, ki ima naložen win Xp SP3, na tem računalniku so slike in neki filmčki, ki bi si jih rad prekopiral na računalnik B, ki ima Win 7 Pro, ampak nemorm pridt v računalnik A, ker mi vedno vrže to opozorilo:
Potem sem pa šel probat pridt v računalnik A še iz računalnika C, ki ima prav tako naložen Win 7 Pro pa mi vrže vn okno, da naj vnesem Uporabniško ime in geslo, čeprov tega nimam nikjer nastavlenga.
pa še nekaj osnovnih podatkov:
Vsi trije računalniki so v istem omrežjo.
Vsi se lahko med sabo pingajo.
Računalnik A in računalnik C sta v omrežje povezana z kablam, računalnik B pa je povezan preko wirelessa.
Hvala že v naprej.
Imam računalnik A, ki ima naložen win Xp SP3, na tem računalniku so slike in neki filmčki, ki bi si jih rad prekopiral na računalnik B, ki ima Win 7 Pro, ampak nemorm pridt v računalnik A, ker mi vedno vrže to opozorilo:
Potem sem pa šel probat pridt v računalnik A še iz računalnika C, ki ima prav tako naložen Win 7 Pro pa mi vrže vn okno, da naj vnesem Uporabniško ime in geslo, čeprov tega nimam nikjer nastavlenga.
pa še nekaj osnovnih podatkov:
Vsi trije računalniki so v istem omrežjo.
Vsi se lahko med sabo pingajo.
Računalnik A in računalnik C sta v omrežje povezana z kablam, računalnik B pa je povezan preko wirelessa.
Hvala že v naprej.
crniangeo ::
vklopi simple file sharing na xpjih
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
jonystar ::
sem vklopu ampak mi še vedno zateži za uporabniško ime in geslo, čepou nimam nikjer tega nastavlenga.
Riff ::
v win 7 poglej nastavitve za network in sicer odstrani pasword opcijo na off, men lafua bp mreža med win 7 in xp sp3 preko kabla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Migracija Win7 - Win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (764) | darkolord |
» | Xtreamer predvajanje datotek iz računalnikaOddelek: Zvok in slika | 702 (602) | s51as |
» | Kako nastaviti računalnike da bo deloval switch?Oddelek: Omrežja in internet | 906 (765) | amigo_no1 |
» | Zna kdo povedat kaj je narobe?Oddelek: Omrežja in internet | 1949 (1680) | Pyr0Beast |
» | ADSL-študentski paketOddelek: Omrežja in internet | 1304 (1074) | A1eN |