Forum » Programska oprema » kdo sluzi denarce s rac. grafiko?
kdo sluzi denarce s rac. grafiko?
dexter ::
Hello!
Koliko vas je ki sluzite/delate (honorarno,redno....) s graficnimi programi, mislim web design,oblikovanje,nactrovanje....al kaj podobnega,ce lohk napisete ker software?
Kaki dnarji se obracajo?
LP
Koliko vas je ki sluzite/delate (honorarno,redno....) s graficnimi programi, mislim web design,oblikovanje,nactrovanje....al kaj podobnega,ce lohk napisete ker software?
Kaki dnarji se obracajo?
LP
LuiIII ::
Ja jaz že. Uporabljam pa Intergraph MGE, Microstation, PixelPro, Mappublisher, Photoshop, Illustrator, Ghostscript, OCAD in še kaj bi se našlo. Seveda je vse kupljeno, da ne bo kakšne pomote. Aja, bavim se z izdelavo kart (zemljevidov).
Če rabiš kakšen nasvet glede ekstremno velikih rastrov, kar vprašaj.
Lui
Če rabiš kakšen nasvet glede ekstremno velikih rastrov, kar vprašaj.
Lui
OrlyTM ::
tut jest ... Corel Draw, PhotoShop ... pa tut winword kdaj prav pride :))
Delam pa drugač sitotisk. [med drugim]
lp
OrlyTM
Delam pa drugač sitotisk. [med drugim]
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
dexter ::
Sranje sem sel ofline pa sem napisal ene 30 vrstic,grem gor pa mi zajebe tale registracija.Jeb..
Povzetek:
-ne rabim `dirty`software,so demo verzije kar rabim
-Luilll;verjetno delas pri kaki firmi,jaz tudi na Pro/E,mogoce se pa motim?
-kupil bi dreamwaver,flash ce se bi dalo s tem kaj honorarno iztrzit
-mislil sem pa na take odgovore:
-Sem Janez,studiral mayo (kot vidim na forumu jih je ene par ki sprasuje za max,mayo a je to sam hobi) 2 leti, poslal CV Arxelu ,dobil job, zasluzim 2000dm na mesec.
-Sem Tone,obladam izdelavo internet strani,delam honorarno za xxx podjetje,dobim za en drek dnarja.
LP
Povzetek:
-ne rabim `dirty`software,so demo verzije kar rabim
-Luilll;verjetno delas pri kaki firmi,jaz tudi na Pro/E,mogoce se pa motim?
-kupil bi dreamwaver,flash ce se bi dalo s tem kaj honorarno iztrzit
-mislil sem pa na take odgovore:
-Sem Janez,studiral mayo (kot vidim na forumu jih je ene par ki sprasuje za max,mayo a je to sam hobi) 2 leti, poslal CV Arxelu ,dobil job, zasluzim 2000dm na mesec.
-Sem Tone,obladam izdelavo internet strani,delam honorarno za xxx podjetje,dobim za en drek dnarja.
LP
LuiIII ::
Ja delam v eni firmi pravzaprav inštitutu. Da bi si sam kupil Intergraph software!? Uf raje bi si zgradil novo hišo! Študiram geodezijo, prej omenjenih Intergraph programov sem se učil (in se še) kake 2 leti. Popolnoma zaobvladal pa ne bom nikoli. Koliko dobim? Zadosti.
Lui
Lui
Cr00k ::
Ja jst delam doma, sem dijak, delam net strani, zasluzm dost da si kej nabavm...oz. prsparam
Tjulenj ::
se jest student, obcasno delam spletne strani, sponzoriranje pa.. kokr kdaj. so dobri in slabi casi. dost je odvisn za koga delas
AndrejX ::
Hej LuiIII, midva se pa poznava!
Drugače pa:
Študiram arhitekturo. Uporabljam Nemetschek Allplan FT (modeliranje in vizualizacija arhitekture), seveda original, okoli 4 leta. Potrebno se bo vreči še v Cinemo 4D ali Lightscape.
O denarju pa ni zdravo govoriti. Zato se pridružujem LuiIII-mu: dosti in vedno več.
Drugače pa:
Študiram arhitekturo. Uporabljam Nemetschek Allplan FT (modeliranje in vizualizacija arhitekture), seveda original, okoli 4 leta. Potrebno se bo vreči še v Cinemo 4D ali Lightscape.
O denarju pa ni zdravo govoriti. Zato se pridružujem LuiIII-mu: dosti in vedno več.
zetko ::
Arxel tribe se ukvarja z izdelovanjem iger. Mislm da jih je večina slovencev. Njihov hp pa najdeš na http://www.arxeltribe.com/
Rott-von-weiler ::
Video
DPS Velocity video card
DPS Velocity software
Kar se pa cekinov tiče poslovna skrivnost
www.dps.com
---------------------------------------
Piši kao što govoriš
DPS Velocity video card
DPS Velocity software
Kar se pa cekinov tiče poslovna skrivnost
www.dps.com
---------------------------------------
Piši kao što govoriš
AlchemY ::
Eh, place ze dolgo vec niso poslovna skrivnost,......
Anze: za enega racunalniskega strokovnjaka je 1500 Dem, po mojem slaba placa....
Anze: za enega racunalniskega strokovnjaka je 1500 Dem, po mojem slaba placa....
Rott-von-weiler ::
No pol pa mi enga najdite ki bo po pravici povedal kolko zasluži na projekt ne na mesec ker v enem mescu maš lahko pet projektov dobenega al pa enega dobrega na leto
------------------------------
Piši kao što govoriš
------------------------------
Piši kao što govoriš
AlchemY ::
Rottweiler: placa je pac placa zrave pride se kaksna uspesnost, nagrada, prevoz, hrana, dnevnice za kaksno izobrazevanje v tujini ali doma, ipd.. Tvoja varianta bolj disi na honorarno delo ali delo prek studenta, si imel to v mislih??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študij geodezijeOddelek: Šola | 5428 (5219) | LuiIII |
» | ArcViewOddelek: Programska oprema | 1455 (1386) | jeti |
» | MIŠO KOVAČ NAPADAOddelek: Loža | 1841 (1467) | MbS |
» | 3d studio max (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 6310 (5147) | bastadu |
» | Najboljša Kartica Za Obdelavo VideaOddelek: Zvok in slika | 1555 (1298) | AtaStrumf |