Forum » Pomoč in nasveti » POST Test Card
POST Test Card
CyberAD ::
Se da to zadevo dobiti kje pri nas? Za kupit (če je dovolj poceni) ali za kratko posojilo? Po možnosti okolica Maribora (ali pa seveda nakup preko spleta)?
ender ::
Pri nas ne vem, če boš kje dobil, jih imaš pa čuda na DealExtremu.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
hvala za odgovor - kolikor vidim na forumu, tile na DX tudi po mesec in več pošiljajo... pa tudi kak amazon ni hitrejši. Ah, jbg - zgleda bo PC na koncu pristal na kakem servisu, ker mi res ni en mesec čakati, da dobim diagnozo problema
Sem čisto pozabil na to temo :)
To je problem: Računalnik se ne zažene
Na hitro: Se ne boota; napaka je ali na matični ali na procesorju - nimam pa rezervnih delov, da bi lahko sam preveril. Sem pa prebral, da tele POST diagnostične kartice znajo povedati, v katerem grmu tiči zajec. Samo vidim, da v tem našem bananistanu ni nič na voljo prej kot v mesecu ali pa za tako nesmiselne poštnine, da je ceneje servis.
To je problem: Računalnik se ne zažene
Na hitro: Se ne boota; napaka je ali na matični ali na procesorju - nimam pa rezervnih delov, da bi lahko sam preveril. Sem pa prebral, da tele POST diagnostične kartice znajo povedati, v katerem grmu tiči zajec. Samo vidim, da v tem našem bananistanu ni nič na voljo prej kot v mesecu ali pa za tako nesmiselne poštnine, da je ceneje servis.
ender ::
Priklopi zvočnik na matično, in poslušaj če in kako piska - to ti pove skoraj isto, kot diagnostične kartice.
There are only two hard things in Computer Science:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjena matična plošča - kupiti novo z istimi podnožjem ali menjati celoten ''sistOddelek: Kaj kupiti | 2851 (2537) | tade911 |
» | Uveljavljanje garancije za matično ploščoOddelek: Strojna oprema | 897 (755) | AlienRR |
» | Polit prenosnik HP 4515sOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2216 (2099) | Chupa |
» | Nadgradnja računalnika - katere komponente?Oddelek: Kaj kupiti | 1796 (1290) | RiNC |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (1981) | amigo_no1 |