Forum » Pomoč in nasveti » error loading operating system
error loading operating system
gun2ter ::
Pozdravljeni!
Odločil sem se da bom namesto windows 7-ke namestil windows xp..s formatiranjem in ponovnim nameščanjem je šlo vse vredu ko pa sem ga rebootov mi na koncu biosov napise..
poizkusil sem že z različnimi vrjantami xp ja vendar je problem še vedno isti..
Kaj lahko storim?
Odločil sem se da bom namesto windows 7-ke namestil windows xp..s formatiranjem in ponovnim nameščanjem je šlo vse vredu ko pa sem ga rebootov mi na koncu biosov napise..
poizkusil sem že z različnimi vrjantami xp ja vendar je problem še vedno isti..
Kaj lahko storim?
e.r.c. ::
maš v kišti več kot en disk?
mogoče v biosu prestavi kak sata native mode na disabled al kak access mode na LBA, preglej če je zaporedje bootanja za diskov nastavleno na disk na kermu so winsi. sm skorej 100% da je nekej z nastavitvijo diska.
mogoče v biosu prestavi kak sata native mode na disabled al kak access mode na LBA, preglej če je zaporedje bootanja za diskov nastavleno na disk na kermu so winsi. sm skorej 100% da je nekej z nastavitvijo diska.
ne sam en disk..prej k sm mel windows 7 je use normalno delal..zdej k pa formateram je ppa zacel zajebavat...pr access mode mam pa sam možnost LBA al pa Disabled..
Pa a loh pomaga bootfix??al pa kj podobnga..pa kakko do njega pridem??
Pa a loh pomaga bootfix??al pa kj podobnga..pa kakko do njega pridem??
Problem sem rečil tako da sem izbrisal vse particije ki jih je imel računalnik, nato sem formatiral in ponovno naložil windowse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10815 (8329) | krepki |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (1747) | Grizzly |
» | ena jeba, nč jasnOddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1350) | OldSkul |
» | Error loading opetation systemOddelek: Pomoč in nasveti | 827 (724) | Scorpia |
» | SuSE 8.0 Atempting to kill init...Oddelek: Pomoč in nasveti | 971 (880) | freejack |